Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves kisfiam a játékot...

5 éves kisfiam a játékot választja, ez baj?

Figyelt kérdés

Megkérdeztük tőle egy nagy vita után, hogy melyiket választod, anyát vagy a játékot? És azt mondta, hogy a játék kell, nem baj, ha anya nincs ott. Szerintem nem érti, a férjem szerint meg ezt már kéne értenie.

Csak azért agyalok ilyenen, mert az óvónő szerint a fiam autista, de eddig nem láttam erre utaló jeleket. Lehet, hogy valóban nincsenek érzelmei irántam?

2015. ápr. 19. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Én sem értem a kérdést.
2015. ápr. 19. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Húha hát van itt nagy katyvasz,de a ti fejetekben,nem a gyerekében .

1.Miért kell ilyen baromságokat kérdezni a gyerektől ? 5 éves könyörgöm,még jó,hogy nem tud az ilyen idióta kérdésekre frappáns válaszokat kreálni . Ha a kérdés pedig valamilyen érzelmi zsarolás része volt (mert hisztizett a játékért) ,akkor méginkább ostobaság .

2. ha az ovónő szerint a fiad autista,el kell vinni kivizsgálásra és ott megmondják hogy az-e ,vagy van e egyéb problémája .

3. Az autistáknak vannak érzelmeik, kifejezni nehézkes számukra,és lekommunikálni.A pszichopaták akiknek nincsenek. De egy 5 éves átlagos gyerek egyébként sem úgy gondolkozik , hogyha anyát nagyon szeretem,akkor a játék már nem is kell...

Első körben egy nevelési tanácsadót javaslok ,de inkább azért,hogy ti informálódjatok,hogy is kellene egy 5 éves gyerekkel beszélni . Felnőttek vagytok ,tehát úgy is kéne viselkedni .

2015. ápr. 19. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Az autistáknak ugyanúgy vannak érzelmei, mint a nem autistáknak, csak épp az érzelmek kezelése, kimutatása és mások érzelmeinek az értelmezése terén vannak nehézségeik.

Az általad említett példa még semmit nem mond arról, hogy a fiad autista vagy sem.

Kérdezd meg az óvónőt, hogy ő milyen jeleket látott és olvass utána az autizmusnak.

2015. ápr. 19. 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hát minden normális gyerek a játékot választaná. Gondolom azon volt a veszekedés, hogy nem engedted játszani valamivel. Evidens, hogy ezek után nem a gonosznak kell, hanem a játék. Ezen mit nem lehet érteni?

Amúgy ilyet kérdezni pont akkora baromság, mint a kit szeretsz jobban, apát vagy anyát kérdés

2015. ápr. 19. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Ha ilyet kérdeznének tőlem, én is a játékot választanám, pedig 28 vagyok.
2015. ápr. 19. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Ilyen barom kérdést az életben nem tennék fel egy gyereknek...

óvónő nem diagnosztizáljon...

2015. ápr. 19. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:

4 és fél éves a kisfiam, ha éppen rájön a hiszti, ha valami olyannal akarna játszani, amivel nem szabad, akkor közli, hogy ő már pedig azzal játszani fog, én meg költözzek el itthonról!:)

Na bumm! Ettől még tudom, hogy szeret engem, csak a hiszti az hiszti.

Nem lehet, hogy nálatok is volt egy ilyen szitu?

Amúgy meg az orvos diagnosztizálja már az autizmust és ne az óvónő. Ha bármi olyan jelet tapasztal az ember, akkor meg el kell vinni szakorvoshoz és majd ő megmondja.

Szóval szerintem a helyzet ismerete nélkül, hogy ez milyen helyzetben történt, nem igazán lehet megválaszolni a kérdésedet.

2015. ápr. 19. 18:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Hehe, na igen, azt is mondta, hogy apu meg anyu költözzön el, és ő itthon marad a nővérével kettesben.

Az óvónő szerint nagyon hisztis, ezért gondolja, hogy autista. De már voltunk mindenféle vizsgálaton, és kizárták.

2015. ápr. 19. 21:42
 9/10 Kései Sirató ***** válasza:
Buta kérdésre ne várjatok értelmes választ.
2015. ápr. 20. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen hulye kérdést. Ez olyan, mint: Kit szeretsz jobban, anyát vagy apát?
2015. ápr. 20. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!