Lassan 2 êves lesz a kisfiam Imike, mindent megert eszre vettem h fél. A harangszótol. Es. A csengőnk hangjától. Eszeveszetten fut hozzam ha meghallja mitől lehet. Ez es mit tehetnek h segítsek. Neki?
Úristen....alig fogtam fel, hogy mit akasrsz kérdezni.
Valószínűleg hallott egy hangos csengőszót, ami megijesztette, vagy a csengőszót egy rossz élményhez köti, ami akkor történt vele, maikor a csengő megszólalt. Vagy csak tudja, h idegen jön, ha megszólal a csengő és nem szereti az idegeneket.
Mutasd meg neki, h nem veszélyes, nem kell félnie, engedd, h megnyomja, magyarázd el neki, mire szolgál. De ne úgy, ahogy a kérdést kiírtad, hanem szép értelmesen.
Köszönöm Elnézést telefonról voltam és azt nem tudom olyan jól nyomkodni még..Annyi h nem mindenhol van ékezet,ettől még olvasható nem kell túl spilázni! Köszönöm
Szép Estét Sziasztok
Én egész gyerekkoromban féltem a csengőtől, sőt, őszintén még most is megijedek tőle, mert mikor 1,5 éves voltam tüdőgyulladásom volt és minden nap jött a nővér beadni az injekciót. Azonosítottam az injekciót a csengővel és még hónapok múlva is elszaladtam, sírtam és elbújtam mikor csengetett valaki.
Nála nem történt ilyesmi?
Hát itt nem az ékezetekkel van probléma, kedves kérdező, meg egy-két félreütéseel, hanem egyáltalán nem tudod megfogalmazni a mondanivalódat. Gőzöd, nincs, hol a mondat vége, hol kell lezárni.
Hiába fogod a telefonra. Nézd, ez egy elütés: góyla. De ha azt írom, gója, az azt jelenti, nem tudom, h ly-nal kell írni.
Ez kis gyakorlással elsajátítható és akkor nem kell magyarázkodnod, meg a kifogást keresned. Nézegess, helyesírási kattintós teszteket a neten, mert nem fogsz tudni otthon gyakorolni a gyermekeddel, főleg, ha rád üt és neki is nehezen fog menni a nyelvtan.
26 vagyok és rettegek a harangoktól, még egy szimpla toronyba sem merek felmenni, mert mi van, ha harang is függ benne. Nem tudom, mitől, mikor, de nem múlik...
Próbáld elbohóckodni, játszasd ki vele, csengessen ő, kis csengettyűvel, ilyesmik. Vezessétek be, pl. kajcsihoz csengettek és úgy ültök asztalhoz, vagy kösd össze széppel, pl macska nyakában ilyen csilingelő gömböcske, hasonlók.
Sziasztok köszönöm a Kedvesebb válaszolók Válaszát.
A 7-es válaszoló meg kössön a betonba!!
Ez nem segítség és nem vagyok kíváncsi a bunkó megjegyzésekre! Senkitől SEM!
Különben is nem VAGYOK iskolázatlan,hanem van szakmám és le is Érettségiztem ennyi.. Nem tudtam a telefonról olyan jól írni! Ha nincs jobb dolga AKKOR TESSÉK MÁSHOL KÖTEKEDNI!! EZ NEM AZ A HELY! VISZLÁT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!