Mit jelent ha a kutyam eszeveszetten rohangal osszevissza?
Ilyet az enyém is csinál játék közben, de NEM behúzott farokkal, és NEM megy neki semminek.
Van hogy megáll tőlem mondjuk 5-10 méterre, lefekszik, a fenekét feltolja, a fejét teljesen leteszi a földre és szinte megmerevedve vár.
Ha csak bemozdulok (lépnem sem kell) akkor felugrik, fut felém és folytatódik a játék.
Látni kéne azt a behúzott farkat, mert ebben a helyzetben és a többi viselkedését figyelembe véve nem gondolom, hogy annyira pánikolna, hogy egy valós farokbehúzás indokolt lenne.
Egyébként annyit jelent, hogy egy felfokozott állapotban játszik, épp levezeti az energiáit. Ő így játszik.
A te reakcióidat figyelve iramodik meg időnként.
A kutyák maguk között is játszanak így.
...
Esetleg ha jó erőben vagy, van rá lehetőséged, és ambíciód, kipróbálhatnád az agilityt.
Ott együtt mozog kutya és ember, de a kutya többet, és jó feladatok, trükkök vannak közben, így nem csak fizikailag fárasztod, hanem szellemileg is.
Ilyen potenciál mellett biztos, hogy élvezné, pláne, ha megtanul 1-2 dolgot, és ráérez az ízére.
Oh akkor megnyugodtam koszonom :)
Igen, az agilityt mar terveztem az energiaja miatt :DD
Nyugi. Az én kutyám kb. egy nap 3x csinálja ezt. Szerintem egy szerelmet akar magának találni vagy egy kis kan kutyával barátkozni. Meg az is szóba jöhet, hogy játszani szeretne és "kielégiti" ezzel magát ha egy kicsit elvan hanyagolva
Apropo mi is orokbe fogadtuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!