Kisgyerekes anyukák, hol van a gyereketek, amíg ti szülői értekezleten ültök?
4 gyerek anyukája vagyok, nagyon sok szülőin voltam már, oviban, suliban, most legutóbb a nagyfiamnak volt fogadóóra, tudjátok hol voltak addig a gyerekeim? Az iskolaudvaron játszottak, a 14 éves nagyfiú vigyázott a kicsikre....
Általánosságban igaz, hogy az óvoda, iskola késő délutánra teszi a szülőit, amikor a gyermekkel való foglalkozásnak vége. A gyermeket haza kell vinni, el kell helyezni, valaki kell aki vigyázzon rá. Van akinek könnyű megoldani, van akinek nehezebb. Nekünk sem sikerült mindig, volt olyan, hogy lemaradtam a szülőiről, mert nem volt aki vigyázzon a gyerekekre, párom még dolgozott, más nem ért rá stb., de legtöbbször azért igyekszem részt venni. Sokszor előfordult, hogy más szülő magával vitte a gyereket, ezt mindenhol tolerálták, de kisgyereknél ez soha nem volt zökkenőmentes, hisz nem bír ki csendben 1-2 órát, ezért én ezt a megoldást soha nem választanám.
Kedves kérdező, szülői általában félévente, negyedévente van, ha fontos számodra, előre kell tervezni, kire bízhatod addig a gyermeked, mi a legjobb megoldás.
Na mondjuk egy hazai bébiszitterre én is kíváncsi lennék, mennyiért vállalnak, mert mifelénk ilyen nem nagyon van.
Nálunk az apukával vagy nagyszulokkel vannak, de a gyereket el lehet vinni a szuloire is.
Az oviban mindég 2-tol van, mire végzunk a gyerekek is johetnek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!