3 vagy több kisgyerekes anyukák?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, hogy munka mellett hogy oldjátok meg a házimunkát, gyerekek ellátását, fejlesztésre vinni a gyereket. Van egy 5 éves fiam, ő beszédfogyatékos, egy 4 éves lányom és a legkisebb gyerkőc most 1 éves. Még 1 évig lehetek gyeden, aztán menni kell vissza, de igazából gondolkodom rajta, hogy kihasználom a gyed extrát. A baj az, hogy hipermarketben dolgozok, folyamatos műszakban. Aki hasonló korú gyerekek mellett dolgozik, hogy csinnáljátok, hogy mindenre jusson idő, fittek is maradjatok! Már most ezen gondolkodok, mert szeretnék előre tervezni.2015. febr. 9. 21:00
1/1 anonim válasza:
Szia. Nekem a nagyfiam 5 éves, a lányom 3 és a kisfiam 1 éves. Reggel 5 után pár perccel kelünk apával és a 2 naggyal. Gyors reggeli készülődés és reggelizés, apa viszi őket 6ra az oviba, majd megy dolgozni. Miután elmentek, rendet rakok, berakok egy mosást, és felteszem főni az ebédet. A kicsi általában elalszik 8-9ig, tehát itt van bőven időm. Miután felkelt játszunk, esetleg boltba megyünk, vagy sétálni, játszóterezni, stb. Illetve ha még valami házimunka maradt, azt befejezem. Délután 1re megyek a munkahelyemre, ott leadom a picit a játszóházba. Délután 1től este 6ig tartok edzéseket (személyi edző vagyok). Közben az anyósom 3ra megy a gyerkőcökért az oviba és a játsziba a kicsiért. Apa is 3 fele ér az edzőterembe, lenyomja a napi edzést és megy a gyerekekért a mamihoz. Otthon ilyenkor általában van 1-2órás apás program, mire én hazaérek. Utána vacsi, játék, mese, stb. 8kor fürdetjük a kicsit, utána fürdenek a nagyon. Fél 10-10körül fekvés. Ha valamire nap közben nem lett volna idő, akkor bepótolom, illetve ilyenkor foglalkozom magammal és persze a párommal :P Mi olyan fél 12 fele fekszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!