Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez normális egy hatéves...

Ez normális egy hatéves kislánytól? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Memória kártyáztam a kistesómmal a szobájában, mikor észrevettem, hogy leöltöztetett egy Barbie babát. Megkérdeztem, hogy miért nincs rajta ruha, mire azt mondta, hogy azért, hogy a Ken megtudja csókolni a p.nciát. Ezen negyon meglepődtem és felöltöztettem babát, de ő megint leöltöztette. Ez normális tőle? Meg csak 6 éves!

2015. ápr. 12. 15:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Normális.

Az nem normális, ahogy te írásban kommunikálsz.

2015. ápr. 12. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom azokhoz, akik szerint ez teljesen normális.

Akik szerint nem, azoknak annyit mondanék: normális, ha egy felnőtt "Ken" megcsókolja egy "Barbie" punciját? Igen. Akkor ez is az: a gyerek utánozza a felnőtteket, így tanul. Nem érzitek az álláspontotokban rejlő ellentmondást?

5-ös jól leírt mindent a gyerekek szexualitásáról, annyival egészíteném ki, hogy már lehetséges orgazmus kisgyerekkorban is, csak még nem általános.

2015. ápr. 13. 09:44
 13/13 anonim válasza:

Lehet h normal is lehet h nem de amikor en voltam hat het eves akkor nem beszeltek ilyenrol AZ osztalyba

Volt egy fiu viszont aki a szekkel jatszott szexest

2015. ápr. 17. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!