Az normális ha nővérem akar venni nekem óvszert?
Figyelt kérdés
Az öccse vagyok..2015. ápr. 11. 22:20
2/15 anonim válasza:
Miért akar neked venni? Miért nem te veszel magadnak?
4/15 anonim válasza:
Tényleg a nővéred öccse vagy? :D
Amúgy ja, miért ne? Én is inkább megveszem majd öcsémnek, ha nem lesz rá pénze, mint hogy random felcsináljon bárkit...
5/15 anonim válasza:
Orulj neki. Nem kerul +1000 ft.-ba neked.
6/15 anonim válasza:
A nővéred aggódik érted és a jövődért. Örülj neki, hogy van, aki törődik veled. Mint szexuálisan aktív korú nő, bizonyára jobban ismeri, milyen aljas dolgokra képesek egyes nők. Bízz benne. Egyébként mi kifogásod az óvszer ellen? Talán anélkül tervezel lefeküdni valakivel?
7/15 anonim válasza:
Ha nem veled akarja felhasználni (hú ez durva volt) akkor teljesen normális. Aggódik érted meg a család anyagi helyzetéért. :D
8/15 anonim válasza:
persze, hogy normális, kivéve ha kb 10 éves vagy, de gondolom 16 körül lehetsz.
10/15 anonim válasza:
"Az öccse vagyok.."
Ki gondolta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!