6,5 éves és még nem tud pótkerék nélkül biciklizni?
Szerintetek? Próbálkozunk, próbálkozunk, de egyszerűen nem kap rá az egyensúlyra, nem sikerül... :(
Nektek hány évesen sikerült? (Unokatestvére már 4 éves kora óta megy pótkerék nélkül).

Ne izgulj!Majd megtanul!Keresztfiam szintén 6 éves,fél raülni meg a pótkerekesre is,pedig már megvan neki vagy 2 éve.Az én fiam 4 éves,futóbiciklije van,nem is kell neki rendes,mert még erre is azt mondja,hogy nem jó,borulós bicikli.:-)
Keresztfiam,a másik 3 éves,és tud,de ő szeret mindent,ami pedálos,nem bánja,ha beüti magát.

most komolyan, azért 0%-os a válaszom, mert az én fiam 3 évesen pótkerék nélkül biciklizett? a kérdés az volt, hogy a mién hány évesen és válaszoltam...
na mindegy, csak meglepett, elég hétköznapi dolog, hogy 3-4 évesek bicikliznek, nem azt kérdezte, hogy kinek a gyereke olvasott folyamatosan ovis korában

Utolsó, én simán elhiszem, mert bár az én gyerekeim csak 6 évesen, az utcában 2 kisfiú is tudott 3 évesen kétkerekűvel biciklizni.
egy korábbi
Köszönöm mindenki válaszát! :)
Egy éve nincs már fent a pótkerék... próbálkoztunk enyhe lejtőn lefelé... seprűnyéllel, stb.. de nem, nem és nem!
5. Nem a verseny miatt tettem fel a kérdést, és a verseny sem érdekel. Csak jó lenne már kibiciklizni az egész család, de így nem tudunk, hogy a gyerek még nem tud.. Hátul vinni pedig már elég nehéz... :)
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz! :) Kitartunk, és köszönöm a tanácsokat is, sorba vesszük őket! :)

fiam még nem volt öt éves,amikor azonnal megtanult pótkerék nélkül menni,ahogy leszedtük
két éves korától volt futóbicaja,aztán négy évesen egy 12-es pótkerekessel tekert 1-2 hónapot,majd levettük a pótkereket,és azonnal ment pótkerék nélkül.egyszer sem esett el,egy métert nem mentem mellette
most már 5,5 éves,és 10 km-t simán leteker egyhuzamban
a futóbicaj szerintem a kulcsa a dolognak

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!