Meddig használtatok a fiókokra, szekrényekre babazárakat?
:-D
nem is a zár felszerelése a felhívás
hanem maga a zár megléte !
és az h majd rászólsz h nem szabad !
nekem 3 gyerekem van de soha egyik sem nyúlt be a tisztítószeres szekrénybe nem nyúlt a konnektorba és nem pakolta ki azt a szekrényt amit nem szabadott
minden szobában és a konyhában is volt olyan szekrényrész amiben szabadon garázdálkodhatott :-)
pl a konyhában az alsó részbe tettem a lábasokat műanyag tálakat meg minden olyan dolgot ami nem sajnáltam és nem volt veszélyes
és volt egy kis főző fiókjuk ahol a saját kis szerszámaik voltak a konyhai dolgokhoz
a szobában alulra kerültek a zoknik, plédek ágyneműk paplanok meg egy csomó olyan amit nem nagy baj ha előszednek
szal meg lehet oldani
és az a jobb ha nem elzárod hanem megtanítod h ezt lehet ide nyúlhatsz de ide nem
3 éves örökmozgó ikreim vannak, övék a lakás... Kb. 5 babazár van használatban: cipősszekrényeken, a nehéz edények és a tepsik szekrényein. A szemetesről leszereltük, mert azt már nem pakolják ki, viszont kidobják a szemetet. A tisztítószerek és a gyógyszerek nálunk magas helyeken vannak.
Másik ikres ismerőseim most szerelték le a babazárakat - 5,5 évesek a fiúk :)
Szerintem sok múlik azon, hogy milyen, mennyi gyerek van, milyen stílusú a nevelés a családban, milyen a lakás (nekünk pl. elég nagy, tehát nem mindig látom, hogy mit csinálnak). És hiába tanítom, hogy nem, azért még megcsinálják, pláne, hogy ketten vannak.
Szóval én addig fenn hagyom a zárakat, amig csak szükséges, szerintem nem minősít senkit sem az, hogy vannak, sem az, ha nincsenek zárak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!