Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig használtatok a fiókokra...

Meddig használtatok a fiókokra, szekrényekre babazárakat?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 5. 14:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
56%

:-D

nem is a zár felszerelése a felhívás

hanem maga a zár megléte !

és az h majd rászólsz h nem szabad !

nekem 3 gyerekem van de soha egyik sem nyúlt be a tisztítószeres szekrénybe nem nyúlt a konnektorba és nem pakolta ki azt a szekrényt amit nem szabadott

minden szobában és a konyhában is volt olyan szekrényrész amiben szabadon garázdálkodhatott :-)

pl a konyhában az alsó részbe tettem a lábasokat műanyag tálakat meg minden olyan dolgot ami nem sajnáltam és nem volt veszélyes

és volt egy kis főző fiókjuk ahol a saját kis szerszámaik voltak a konyhai dolgokhoz

a szobában alulra kerültek a zoknik, plédek ágyneműk paplanok meg egy csomó olyan amit nem nagy baj ha előszednek

szal meg lehet oldani

és az a jobb ha nem elzárod hanem megtanítod h ezt lehet ide nyúlhatsz de ide nem

2015. ápr. 6. 09:33
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, nevelt már előtted is gyereket néhány ember. Mindenki meg tudja oldani ezt a megoldhatatlan feladatot.
2015. ápr. 6. 09:55
 23/26 A kérdező kommentje:
Csakhogy az én kérdésem a zárakról szólt, nem arról, h mit hogy kellene, meg hogy te mit hogy magyarázol a gyereknek. engem ez nem érdekel. Mindenkit lepontozok, aki nem a kérdésre válaszolt.
2015. ápr. 6. 20:13
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
most aztán befenyítettél, szupermami
2015. ápr. 6. 20:53
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mászni kezdett, felszereltük. Ikeás, belülre fúrható kütyü. 1,5 évesen már ki tudta nyitni, de lusták voltunk levenni és még mindig fent van :D (4 éves lesz)
2015. ápr. 7. 13:21
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

3 éves örökmozgó ikreim vannak, övék a lakás... Kb. 5 babazár van használatban: cipősszekrényeken, a nehéz edények és a tepsik szekrényein. A szemetesről leszereltük, mert azt már nem pakolják ki, viszont kidobják a szemetet. A tisztítószerek és a gyógyszerek nálunk magas helyeken vannak.

Másik ikres ismerőseim most szerelték le a babazárakat - 5,5 évesek a fiúk :)

Szerintem sok múlik azon, hogy milyen, mennyi gyerek van, milyen stílusú a nevelés a családban, milyen a lakás (nekünk pl. elég nagy, tehát nem mindig látom, hogy mit csinálnak). És hiába tanítom, hogy nem, azért még megcsinálják, pláne, hogy ketten vannak.

Szóval én addig fenn hagyom a zárakat, amig csak szükséges, szerintem nem minősít senkit sem az, hogy vannak, sem az, ha nincsenek zárak :)

2015. ápr. 8. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!