Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig használtatok a fiókokra...

Meddig használtatok a fiókokra, szekrényekre babazárakat?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 5. 14:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
Vegyél vissza kérdező, itt senki nem 4 csupasz fal között él. Mégis mit gondolsz?
2015. ápr. 5. 15:14
 12/26 anonim ***** válasza:
71%
Mi sem használtunk.Amikor elkezdett mászni és ki akart huzigalni valamit,rászóltunk,hogy azt nem szabad,bár eleinte nem hiszem,hogy felfogta,de mindegy.Aztán amikor nagyobb lett,már nem érdekelte,amugy hagytunk meg neki saját fiókot,veszélyes dolgok meg usgyi a szekreny,polc tetejére.Ha lezarod,lehet még kivancsibb lesz.
2015. ápr. 5. 15:23
 13/26 anonim ***** válasza:
Kb 1,5 éves koráig. Nálunk csak alul vannak szerkrények, a törékeny poharakat nem kockáztattam, és a szemetes is egy szekrényben van. Aztán megszületett a kistesó, így le se szereltük a zárakat, bár a nagyobbik már ki tudja nyitni, és néhány le is tört, a szemetest ki tudja nyitni a kicsi, lehet hogy új zárat teszünk föl ha nagyon rákap a kukázásra.
2015. ápr. 5. 16:15
 14/26 A kérdező kommentje:

Jó látni, h vannak itt értelmes válaszolók is, akik felfogták a kérdést, nekik köszönöm!

A nagyképűsködésre nem tudom, milyen reakciót vártok, én korrekt, semleges kérdést írtam ki, de jöttek itt itt pökhendi, buta válaszok is, nem idézem, akinek meg nem inge, ne vegye magára.

Nálunk nincs szekrény teteje, ahová "csak felpakolok mindent és ennyi". Plafonig érő beépített szekrényeink vannak, elkel majd a zár, mert lent is van sok nyitható fiók.

Azért a kérdés, mert ha az értelmes válaszadók szerint sokáig kell használni, akkor jó minőségű, tartós zárakat veszünk. Bár még egy ideig nem aktuális.

2015. ápr. 5. 17:43
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

"Nem négy csupasz betonfal között élünk."

Pökhendi? Igazad van, az vagy :)

2015. ápr. 5. 17:45
 16/26 anonim ***** válasza:
52%

minél inkább felhívod a gyerek figyelmét valamire annál kíváncsibb lesz rá !

vagyis ha nem zárod el, kvázi nem törődsz vele akkor nem fogja érdekelni

ha beépített szekrényed van akkor meg pláne fel tudod tenni a felső polcra

alulra tedd a potpaplant ágyneműt olyat amit nem sajnálsz

érdemes úgy átrendszerezni h amit elér az nem legyen veszélyes a számára

ha zárakat szerelsz rá azzal felhívod a figyelmét h itt nem lehet !

és pont ezért akarja majd kinyitni ....

2015. ápr. 5. 18:45
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

Ha ott ülök mellette, sem szeretném, h bizonyos fiókokból kipakoljon, ez nem a felügyeletről szól, vagy annak hiányáról, hanem arról, hogy vannak dolgok, amik nem gyerek kezébe valóak, mert túl értékesek ahhoz, h tönkretegye vagy mert veszélyesek rá

Pakold a herendit két évig az alsó polc helyett máshova.. jaj, nem lehet, mert nem látja mindenki, hogy van?

2015. ápr. 5. 19:12
 18/26 anonim ***** válasza:
53%
Mi sem használtunk, sőt amikor beköltöztünk 1 évesen a konyhaszekrényen még ajtók sem voltak, sőt a poharak is ott voltak lenn, a könyvespolcos, irataktás szekrényen sincs/nem volt ajtó, mégsem nyúlt hozzá. Természetesnek vette, hogy az nem az övé. A szekrényben van/volt neki 2 polca az ő dolgaival (és szintén ekkor még az iratszekrény a szobájában volt, tehát nem is tudtam mindig ott lenni vele), és mindig csak ahhoz nyúlt. Sokan csodálkoztak is, hogy miért nem nyúl hozzá és miért csak az övét pakolja folyton. Neki ez természetes volt. Szerintem inkább ez nevelés kérdése. És egyetértek azzal, hogy amit szabad az nem fogja érdekelni. Nálunk ez bevált.
2015. ápr. 5. 19:42
 19/26 A kérdező kommentje:

"minél inkább felhívod a gyerek figyelmét valamire annál kíváncsibb lesz rá !"

Ez igaz, de nem a szeme láttára akarom felszerelni a zárakat. Úgy szeretném, hogy eleve azt szokja meg, h bizonyos helyekhez nem fér hozzá. Szóval még azelőtt feltennénk, h elkezdene járni, úgyhogy szerintem ez nem lesz gond.

2015. ápr. 5. 21:48
 20/26 anonim ***** válasza:
1,5 éves volt, mikor lecseréltük a szekrényét. Erre már nem tettünk zárat, addigra kinőtte a lomolós korszakát. Vegyszeres szekrényen még jó darabig rajta lesz. Most 2 éves. Tudja mit szabad és mit nem, de nem kockáztatok. Hamar megvan a baj.
2015. ápr. 5. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!