Meddig használtatok a fiókokra, szekrényekre babazárakat?
Jó látni, h vannak itt értelmes válaszolók is, akik felfogták a kérdést, nekik köszönöm!
A nagyképűsködésre nem tudom, milyen reakciót vártok, én korrekt, semleges kérdést írtam ki, de jöttek itt itt pökhendi, buta válaszok is, nem idézem, akinek meg nem inge, ne vegye magára.
Nálunk nincs szekrény teteje, ahová "csak felpakolok mindent és ennyi". Plafonig érő beépített szekrényeink vannak, elkel majd a zár, mert lent is van sok nyitható fiók.
Azért a kérdés, mert ha az értelmes válaszadók szerint sokáig kell használni, akkor jó minőségű, tartós zárakat veszünk. Bár még egy ideig nem aktuális.
"Nem négy csupasz betonfal között élünk."
Pökhendi? Igazad van, az vagy :)
minél inkább felhívod a gyerek figyelmét valamire annál kíváncsibb lesz rá !
vagyis ha nem zárod el, kvázi nem törődsz vele akkor nem fogja érdekelni
ha beépített szekrényed van akkor meg pláne fel tudod tenni a felső polcra
alulra tedd a potpaplant ágyneműt olyat amit nem sajnálsz
érdemes úgy átrendszerezni h amit elér az nem legyen veszélyes a számára
ha zárakat szerelsz rá azzal felhívod a figyelmét h itt nem lehet !
és pont ezért akarja majd kinyitni ....
Ha ott ülök mellette, sem szeretném, h bizonyos fiókokból kipakoljon, ez nem a felügyeletről szól, vagy annak hiányáról, hanem arról, hogy vannak dolgok, amik nem gyerek kezébe valóak, mert túl értékesek ahhoz, h tönkretegye vagy mert veszélyesek rá
Pakold a herendit két évig az alsó polc helyett máshova.. jaj, nem lehet, mert nem látja mindenki, hogy van?
"minél inkább felhívod a gyerek figyelmét valamire annál kíváncsibb lesz rá !"
Ez igaz, de nem a szeme láttára akarom felszerelni a zárakat. Úgy szeretném, hogy eleve azt szokja meg, h bizonyos helyekhez nem fér hozzá. Szóval még azelőtt feltennénk, h elkezdene járni, úgyhogy szerintem ez nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!