Mitől lángol néha és viszkethet a két tenyere, néhány ujjbegye már meg is repedezett, ekcéma lenne vagy allergia; vírus okozza?
Örülök,hogy megtaláltad, hogy mitől, de sajnos van olyan, hogy keresztreakció,ami miatt még más is bűnös lehet. A tej allergia sajnos nincs mindig időhöz kötve, attól, hogy rég fogyaszt tejteréket még előfordulhat. Az én lányom 4 évesen lett tejallergiás,szóval csak figyelgesd, mert mostmár biztos, hogy hajlamos rá.
Az ilyen termékek kerülése nagyon fontos az ő érdekében, hiszen ki kell ürülnie a szervezetből és annak regenálódnia kell. Az ételallergia azt okkozza, hogy a bélbolyhok nem működnek rendesen és nem funkcionálnak. Tehát diéta és kerülés. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, főleg neked azt mondani, hogy nem lehet, mert a gyerek nagyon fogja kívánni, de még mindig jobb ha eszik helyette egy almát mint egész nap, vagy éjjel viszessen és fájjon a bőre. HA elkeseredsz, akkor gondolj arra, hogy az én lányom 5 éves, tehát már vannak komoly érzései és gondolatai és a semmit nem ehet, se tojást, se tejet, se lisztet, se szóját. Tehát a tartósított dolgok és primőr gyümölcsök kikerülhetők, de mi hogyan kerüljük ki a kenyeret?
Szóval fel a fejjel, de ettől függetlenül én elvinném a gasztroenterológushoz, hogy mi a véleménye, mert még mindig van esély rejtett keresztreakcióra, amire nem mutat jeleket, de megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!