Hiányoznak a korábbi meghitt összebújások, együttalvások a két éves kisfiammal. Más is érzett ilyet?
Mióta megszületett a kislányom /2 hónapos/, azóta sok minden változott. Ez érthető is, fel is készültem lélekben, sőt, nagyon vártuk a picit, és a kisfiam is odavan a húgáért. Szval minden kerek:-)
De rájöttem, hogy folyton hiányérzetem van. Korábban, amikor terhes voltam, és elaltattam a fiamat, ott maradtam mellette, kellett nekem is a pihenés, és délutánonként együtt aludtunk. Mióta megvan a hugi, azonnal jövök ki hozzá, ha elaludt a fiam, mert Őt is etetem-altatom. Hiányoznak a meghitt összebújások. Egyébként sokat ölelem-szeretgetem a gyermekeimet, tehát más formában, de megvan az intimitás.
Más többgyermekes anyukák is éreztek így? Mikortól lett jobb, könnyebb a lelketek?
én babámmal meg a légzésfigyelő miatt nem aludhattam együtt, nem is egyszer sípolt be 2 hósan, utána meg azon voltam, hogy önállóan el tudjon aludni ő érdeke is, hiszen korán fog bölcsibe menni. nappal megint nem aludhattam vele, mert akkor éjszaka sem aludt el a kiságyában.
végig hiányzott,hiányzik most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!