Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktassam át a korábbi...

Hogy szoktassam át a korábbi fekvésre?

Figyelt kérdés
3 hét múlva kezdjük a bölcsit. Minden 2. héten 6-ra viszem majd. De alapból 10 fele alszik el, tegnap meg tegnap előtt már 9-kor letudtam rakni, de úgy , hogy 8-tól kínlódott. Ma felkeltettem 2 óra alvás után (fél 1-fél 3 ) de még mindég pörög. Esze ágába sincs aludni menni. Ha 6-ra viszem majd, legalább 8-kor aludnia kellene.
2011. jan. 23. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Maximum első napokban majd fáradt lesz napközben, de este már előbb elalszik. Ne erőltesd nagyon, át fog szokni...
2011. jan. 23. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Mikor pörög nem szabad vele foglalkozni, fürdés, mese, takargatás rögtön le a villany és menyetek ki. Ti is tegyetek úgy mint aki lefekszik ha kijön egy szó nélkül rakjátok az ágyába, ha sír ne menjetek be hozzá. Ha nincs közönség unatkozni fog és elalszik.
2011. jan. 23. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azon a héten amikor korán keltek olyan fáradt lesz este, hogy már 20-kor aludni fog. Plussz még a bölcsi is fárasztja majd, főleg kezdetben. Úgy hogy ne izgulj, tapasztalatból mondom.
2011. jan. 23. 20:55
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi 3. Ha nem álmos, nem tudok vele mit csinálni, hisztizik ha leakarom fektetni. De akkor nem erőltetem, majd próbálkozok.
2011. jan. 23. 21:14
 5/8 A kérdező kommentje:
tapasztalat esetleg, hogy mekkora hisztire számíthatok az első reggel? Jaj...
2011. jan. 26. 08:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hatalmasra!En a fiamat elotte egy honappal kezdtem felkesziteni.Mindenfele keppen mondd el neki,hogy hova megy es hogy milyen jo lesz neki ott.akkor is sirni fog,de bele kell torodni,megszokja,es te is.
2011. jan. 27. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem korán fekvő típus,akkor az sem fárasztja ki majd,hogy korán kell(tapasztalat)És a nyűgös reggelekről annyit,hogy az én lányom már a 3.éve így megy bölcsibe ill.most már oviba.Megértően kell vele viselkedni.Én úgy szoktam,hogy kb.negyed órát ébresztem,mi 6-kor kelünk,én felöltözök és csak utána kezdem ébreszteni,mert ha kell még most is öltöztetem,hogy ne késünk el..
2011. jan. 27. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó. Én is úgy gondoltam, hogy először én teljesen elkészülök, hogy csak őt kelljen öltöztetni és indulni.
2011. jan. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!