Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valami jó apa-fiú program?

Valami jó apa-fiú program?

Figyelt kérdés
Ha valkinek van valami jó ötlete vagy, ha nálatok valami bevált. Nem játszóterezésre gondolok, hanem valami olyanra, amit heti rendszerességgel együtt tudnának csinálni (5 éves múlt), mint pl. jó időben a horgászás.
2010. febr. 17. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Örök kalsszikus: foci a parkban. De igazából az egész a gyerek érdeklődésétől függ.
2010. febr. 17. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Kirándulás, séta. Sétálni bármikor lehet. Biciklizés, szinház. Én imádtam anyukámmal szinházba járni. Akkor még lehetett. Most nem tudom vannak e gyerek előadások.
2010. febr. 17. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is a horgászat a menő közös program. Ritkán ilyen időben is mennek, csak jól felöltöztetem mindkettőt, visznek forró teát és váltásruhát, és nem maradnak egész nap, csak kora délutánig. Egyelőre most még a párnacsata ami a másik kedvenc. Lassan, ha a hó elolvad, akkor mennek biciklizni és focizni is.
2010. febr. 17. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Férjem piacra jár a fiúkkal,mert az olyan pasis dolog.:)Bevásárolnak,nézelődnek,lángost esznek,vagy sült kolbászt,és beszélgetnek.:)
2010. febr. 17. 16:55
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi ötleteket. Mindenképp házonkívüli kellene, mert a kistesó miatt itthon nem lehet teljesen kettesben lenni és igazán rájuk férne.

A férjem nem igazán horgászós tipus, de gondolom ennyit megtenne néha-néha jó időben. Ilyen időben biztos nem tudom rábeszélni. A foci az egész jó ötlet, nekem szerintem az időjárás miatt nem jutott eszembe. Van is a közelben egy pálya, ahol csak ritán van edzés, és akkor talán a férjem nincs annyira zavarban a "tömegtől". Igaz ilyen havas, latyakos időben az is kilőve.

2010. febr. 17. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Úszás. Vigye el egy uszodába és próbálja úszni tanítani. Nagyszerő móka lesz számukra. És nyáron boldogan fogja neked mutogatni mit tanult. Neked is jobb lesz ha nem fél a víztől és lesz egy kis vízbiztonsága.Főleg ha majd két gyerekre kellesz vigyázni.
2010. febr. 18. 20:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi. Sajnos az úszás kilőve, mert bármily férfiatlan, a férjem nem tud úszni:-( Amúgy hordta úszni sőt még együtt is voltak a vízben, mert a fiúnk annyira fél és annyira bizonytalan a vízben, hogy apa is bement vele (babaúszáshoz hasonló), de mivel nem érezte jól magát görcsölt, így mindkettőjüknek csak szenvedés volt.

Közben eszembe jutott, hogy régen eljártunk kézműveskedni, ide végülis apával is mehet, és a focit is beiktatjuk.

2010. febr. 23. 13:55
 8/9 anonim válasza:
Horgászat. :)
2010. jún. 11. 14:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Még van a múzeum is. Pl valami történelmi kiállitás amiben az apukák általában jobban otthon vannak :) és a gyereket is érdekelheti ha apa valami érdekeset mesél a nézelődés közben.
2010. jún. 13. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!