Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lehet visszamaradva a...

Beatrix25 kérdése:

Mitől lehet visszamaradva a kisfiam több dologban?

Figyelt kérdés
Kisfiam 2,5 éves,ő a középső gyerkőcünk.Elég sok szót tud,de valahogy nem akar mondatot alkotni.Sok probléma van vele,mert szinte egész nap nincs el semmivel,nem érdekli semmi,csak a szétpakolás,az,hogy valakinek mindig felkeltse a figyelmét,de csak a rossz dolgokkal.Mi lehet vele a probléma?Sokat hisztizik,ha nem az van,amit ő akar,és torka szakadtából ordít.Nem hallgat meg,nehezen lehet elbolondítani.Csak megy a saját feje,és elgondolása után.A nagyobb tesójával sem játszik,aki 5 éves.És ráadásul még nem szobatiszta.Én már teljesen kétségbe vagyok esve,hogy mi lehet a baj vele.A nagyobbal olyan ügyesen ment minden,mikor ennyi idős volt,vagy még kisebb.Mikor több embertől rákérdeztem a beszédfejlődésére,azt mondták,hogy ráér,meg hogy minden gyerek más.De engem idegesít,hogy foglalkozunk vele,nincs elhanyagolva,és nagyon lassan fejlődik.Aki tud segíteni,annak megköszönném.
2015. márc. 21. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

* "kis részt engedékeny"

ÉRTSD: NÉHA engedékeny is jó, ha tud lenni a szülő, amíg gyermek dackorszakban van, persze nem mindegy, miben.

De többnyire következetes legyen a szülő, és alakítson ki rendszert és szabályokat a kisgyermek életvitelében, és a szülő következetesen tartassa be vele.

2015. márc. 23. 11:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a leírtakat :)és hogy ennyire pontosan el lett magyarázva.Örülök neki,hogy hosszú lett,de megértettem,és már máshogy fogom fel ezt az egészet.köszönöm
2015. ápr. 14. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!