Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek problema, ha 14...

Szerintetek problema, ha 14 honaposan meg babakocsiban ul?

Figyelt kérdés

10-11 honaposan kezdett el jarni. Eleg hamar belejott es stabil lett a jarasa.

Probalkoztunk itthon kez a kezben setalni. Nagyon jol osszejott.

1 eves kora korul mentunk le eloszor babakocsi nelkul setalni. Fogta a kezem, egesz jol ment.

Viszont a legtobbszor most mar elindul a vakvilagba. Persze, sokaig fogja a kezem, de aztan gondol egyet, elengedi es makacsul, "csak azert is" mast csinal, mint amit "kellene".

Szolok neki, hivogatom, de van, amikor csak ramnez es nevetni kezd. Mintha kirohogne.

Az ut mellett nem engedem el a kezet, meg akkor sem, ha probalja kihuzni a kezet.

Ha meglat egy buszt, autot, barmit, akkor orakig kepes lenne egy helyben allni es nezni.

Egy 10 perces utat kb.2 ora alatt tettunk meg tegnap ugy, hogy 2* buszra szalltunk 1-1 megallora!

Nagyon gaz lenne, ha meg a babakocsit hasznalnam?

Vagy inkabb eroltessem a seta, utcai szabalyok neveleset es probalkozzak?

2015. márc. 17. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Fiam 10 hósan indult el, azóta nem tudom babakocsiba ültetni. Elejétől kezdve jön mellettem, fogja a kezem (nyilván lassan haladunk), most meg már /1,5 éves/ kismotorral száguld. Ez annyiból volt macera, hogy ha orvoshoz/védőnőhöz mentünk elég hamar el kellett indulni hogy odaérjünk. A boltban mindig beültettem a bevásárló kocsiba.

Amúgy a házban (társasházban lakunk) van egy két és fél éves kisfiú, és sokszor összefutunk séták közben...na én azt a gyereket még nem láttam a lábán állni sem, nemhogy sétálni. Csak babakocsiba ül, vagy a hintába a játszón. Pedig nincs semmiféle fogyatékossága. Szerintem ez az ami gáz. Az én fiam már lépcsőzik, őt megy anyuka cipeli a negyedikről. 14 hónaposan nem gáz a babakocsi, ha sietned kell ültesd abba, ha ráértek akkor meg séta. Ő is elfárad, és megtanulja a szabályokat is.

2015. márc. 17. 13:38
 12/15 piroska és a farkas ***** válasza:
5-ös... Te ugye nem foglalkoztál még autistákkal?
2015. márc. 17. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
O még kicsi, nyugodtan használd. Nálunk az oviban van egy gyerek, akit 4 évesen kocsiban visznek haza. Na az ciki.
2015. márc. 17. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Jesszus...5-ös komment valamiért kimaradt nekem, és csak most néztem. A másfél éves anyukája vagyok (azt hiszem a 11-es válaszoló). Fiam is csinált ilyet, minden fűszálnál megállt, tátott szájjal nézte a buszokat...stb. Makk egészséges, rengeteget beszél, rettentően okos fiú.
2015. márc. 17. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt, ilyen korban általában még babakocsival viszik őket. Persze lehet sétálgatni, de azért még hamar elfáradnak, szóval hosszabb utat nem igazán lehet úgy megtenni. Mi olyan 2,5 éves korig használtuk a babkocsit, persze akkor már csak ritkán, ha messzebb mentünk.
2015. márc. 18. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!