Beteg gyerekek a játszótéren?
29es... én szégyellem magam helyetted is! ilyen felfogással csoda, hogy ennyi beteg gyerek van a váróban!
és tudod mi a szomorú? hogy a te gyereked lenyálazza röhögés közben a hintát, aztán meg a fél éves baba nyalja le a bacit vagy egy olyan kisgyerek aki immunhiányos és miatt még "jó kis" szövődményesen jön ki rajta, esetleg tüdőgyulladása lesz... hát tudod, nagyon remélem, hogy ne a közelünkben laksz!!!
32: Fél éves baba ugyan mit keresne hintában/-nál? Játszótérre másfél év alatt nem igazán érdemes vinni a gyereket, mert nem tud mit kezdeni a játékokkal, de az idősebb, mozgékonyabb gyerekek fel tudják rúgni.
Szerintem lehetetlen betegségektől elzárni a gyereket. Mi van, ha az apa kollégája beteg? Eltöltenek egy légtérben 8 órát, az apa hazamegy vírushordozóként, ad két puszit a gyereknek és ugyanúgy meg van fertőzve.
Amikor terhes voltam (és gondolom emiatt gyengült átmenetileg az immunrendszerem), nagyon faca kis betegségeket kaptam a férjemtől. Volt 35 hetesen napokig tartó sugárban hányás, meg kitenyésztett MRSA (szuperbaktérium), ami miatt még a járványügy is név szerint ismert, a szülészetet meg pánikszerűen fertőtlenítették utánam. Kíváncsiságból kértünk a férjemre is tenyésztést és neki az orrában találták meg, tehát tényleg ő volt a hordozó.
Szóval az egy háztartásban élő családtag mondhatni veszélyesebb potenciális fertőzőforrás.
Még valami...
Mielőtt olyat írsz, hogy apa kollégájának otthon kellene maradni, szállj le földre, és nézz egy kicsit körül. Amíg nem vagy igazán dögrováson, nincs az a munkahely, ami eltűrné, hogy betegácsiba menj, legalábbis nem sok. Annak a világnak már sajnos vége.
Maradj otthon egy szezonban 3x taknyosan, nehogy a kollégád hazavigye a bacit, és már keresheted is az új melót.
Továbbmegyek, még az óvó nénik is bemennek betegen, mert muszáj nekik.
Most februárban tele volt az óvoda taknyos gyerekekkel és taknyos óvó nénikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!