Beteg gyerekek a játszótéren?
Az hogy nem tudja hová rakni, és beviszi az egészségesek közé a beteg gyereket, nem csupán a többi gyereket teszi ki vírusoknak, hanem elkapja otthon a szülő, betegállományba megy (gyerekkel vagy magával), nem elég hogy kevesebb bért kap, gyógyszerekre is kell költeni (1500 ft-nál kezdődnek), a másik gyerekről nem is beszélve hogy egy hétig náthás, netán lázas lesz.
Én sem tudom elfogadni tehát hogy nemtudomhovátegyem.
Amíg városban éltünk nem vittem betegen a gyerekeket játszótérre. Inkább sétáltunk a közeli nagy parkban levegőztetés gyanánt.
De érzek néha ebben a dologban némi túlzott parát is. Nem egyszer megtörtént az, hogy a metrón szó szerint leugatott egy-egy anyuka, hogy hogy merek felszállni a köhögő, taknyos gyerekkel?!
Napi szinten jártuk a dokihoz kezelésre. Hát úgy voltam vele, csak felszállunk a metróra, ha már kocsim nincs, rohadt messze van gyalog, taxira meg nem futja minden nap. Ha annyira fél a fertőzéstől, sétáljon ő az egészséges gyerekével, én a beteget inkább nem cibálom gyalog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!