Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyünk nem bírunk a...

Mit tegyünk nem bírunk a gyerekkel?

Figyelt kérdés
A gyereket nagyon nehezen altatuk el, ma reggel még 39 fokos volt a láza nakpözben lebittükk a lázát az orvos tanácsára, este mikor az alvás jött a gyerek üvöltött, nyögött nem tudtunk vele mit csinálni verte magát, és az anya nagyon nehezen tudta elaltatni, órákon át csinálja nem tudjuk miért, vagy a foga jön vagy fáj a pocija, nem tudjuk :( 1 éves 9 hónapos, ilyet ennyire még nem csinált, ráadásul az anya holnap megy dolgozni első napja
2015. márc. 15. 04:04
 1/6 A kérdező kommentje:

Nem lesz baja, tegnap este 7 nem evett :(

Nem is ivott ,, amikor felkelt roham szerű Sirás nyögés izeg mozog alig marad meg a kézben nem tudjuk miért :(

2015. márc. 15. 04:10
 2/6 anonim ***** válasza:

39 fokos lázat folyamatosan csillapitani kell!!! Ez már valszeg nem a foga. Lehet torka.

Ha adtok lazcsillapítót, az csökkenti a fajdalmat is, akkor fog inni sztem. Ha nem, az baj. Én a gyógyszeres adagolóval szoktam olyankor neki hűvős vizet, vagy szörpit, teát. Ha a torka fáj, arra a hűvös kellemesebb, mint a meleg.

Hogy mi lehet nem tudjuk igy a neten keresztül, de ha sír, tuti fáj valamije.

Én vinném a dokihoz megint, vagy kihívnék ügyeletet, ha messze van, vagy nincs autótok.

Jobbulast

2015. márc. 15. 07:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy van? A fiunkkal is hasonló a helyzet, félénk olyan vírus terjed, ami egyrészt hányást, hasmenést okoz, másrészt torokfájást, orrfolyást és lázat. Nagyon nehéz, de nem tudsz mást tenni, mint lázat csillapítani és adni a gyógyszereket, amiket felírnak neki. Nálunk tetézi a bajt, hogy elkaptam én is, de szerencsére, csak a torokfájós, orrfolyós részt, a férjem meg a hányást
2015. márc. 15. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Folytatom

Férjem meg a hányást, hasmenést. Ráadásul nekem volt egy kisebb műtétem is, de muszáj dolgozni mennem, úgyhogy átérzem a helyzeteteket. Sajnos csak a türelem segít, ha makacs a láz, akkor hűtőfürdőzzétek, sokszor hatásosabb mint a lázcsillapító. És próbáljátok itatni, mert fontos, hogy ne szaradjon ki. Próbáljátok hidegebbel, melegebbel, teával, sima vízzel, valami talán bejon neki.

Kitartást, remélem már jobban van a gyerkőc.

2015. márc. 15. 09:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Este már nem volt láza
2015. márc. 15. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönnyük ma reggelre jóbban van, nektekmis jóbbulást rem3lem holnap reggel bírni fogok vele :(
2015. márc. 15. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!