Mit tegyünk nem bírunk a gyerekkel?
Nem lesz baja, tegnap este 7 nem evett :(
Nem is ivott ,, amikor felkelt roham szerű Sirás nyögés izeg mozog alig marad meg a kézben nem tudjuk miért :(
39 fokos lázat folyamatosan csillapitani kell!!! Ez már valszeg nem a foga. Lehet torka.
Ha adtok lazcsillapítót, az csökkenti a fajdalmat is, akkor fog inni sztem. Ha nem, az baj. Én a gyógyszeres adagolóval szoktam olyankor neki hűvős vizet, vagy szörpit, teát. Ha a torka fáj, arra a hűvös kellemesebb, mint a meleg.
Hogy mi lehet nem tudjuk igy a neten keresztül, de ha sír, tuti fáj valamije.
Én vinném a dokihoz megint, vagy kihívnék ügyeletet, ha messze van, vagy nincs autótok.
Jobbulast
Folytatom
Férjem meg a hányást, hasmenést. Ráadásul nekem volt egy kisebb műtétem is, de muszáj dolgozni mennem, úgyhogy átérzem a helyzeteteket. Sajnos csak a türelem segít, ha makacs a láz, akkor hűtőfürdőzzétek, sokszor hatásosabb mint a lázcsillapító. És próbáljátok itatni, mert fontos, hogy ne szaradjon ki. Próbáljátok hidegebbel, melegebbel, teával, sima vízzel, valami talán bejon neki.
Kitartást, remélem már jobban van a gyerkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!