Mikor kell beiratkozni az oviba?
Ez attól függ, hogy a környéketeken mekkora a tolongás.
Mi ugyanúgy vagyunk, ahogy ti, csak egy évvel korábban. 2010 szeptember legvégén lesz 3 a lányom, mi tavaly tavasszal voltunk beiratkozni, akkor A 26. helyen, remélem még bekerülünk!!
Szóval tavasszal irány az ovi!
Igaz, mi nem oda mentünk, ahova tartozunk, mert ahová tartozunk, az kocsi nélkül szinte megközelíthetetlen (nekünk meg nincs autónk)
Ami még megkönnyíti a helyzeteteket, ha Te visszamész utána dolgozni, mert akkor is esélyesebbek vagytok.
(Nálunk van kistesó is, de szeretném, ha legalább délelőttönként járna)
Jól értem, hogy az első válaszoló szerint már most tavasszal mehetnénk beiratkozni?
Az mondjuk biztos, hogy ez azon is múlik, hogy melyik városról, oviról van szó.
Köszönöm a segítséget!
Igen, nálunk most kellene menni, első vagyok. De ez Budapest, és egy olyan környék, ahol nagyon sok új lakóparkot húztak fel a környéken, ahova csupa kisgyerekes fiatal család költözött, viszont egy új ovi sincs. :o(
Azért írtam, hogy az a kérdés, felétek mi a helyzet, hiszen van, ahol meg bezárják az ovikat, mert nincs elég gyerek...
Ja bocs, beiratkozni nem, de jelentkezni igen, ez amolyan várólista, szóval nincs ellentmondás a többi válaszolóval, csak talán nem fogalmaztam elég pontosan.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!