Holnap megyünk beiratkozni az oviba, milyen papírok kellenek? Kellenek e egyáltalán?
Holnap mennénk nem tudom kisfiammal sikerrel járok e beiratás terén,de most el kellene kezdenie szeptemberben,hogy kislányomat(aki jövő májusban lesz 2 éves)is be tudjam adni bölcsibe.
Mert ugye bölcsibe be lehet adni bármikor ha van hely,de ovi csak szeptemberben indul,és vissza szeretnék menni dolgozni a pici 2éves korakor,de kisfiamat ahhoz most be kell adni oviba,igaz nem lenne gond mert nagyon igényli a gyerekek társaságát,jól el lesz szerintem.
Szerintetek mennyi esélyem van hogybeveszik idén?
Azt mondták létszám függő...a kisebbik miatt hátrébb vagyunk a listán mint akinek mind 2 szülője dolgozik.
Beiratom 3ba is,csak valamelyik sikerül:-)
Kellenek papírok?
Hallottam valakitől hogy munkáltatói kell?????
AmúgyIX.ker
Köszi
Ovifüggő a munkáltatói.
a beiratkozáshoz a gyermek lakcím kártyája kell meg a te okmányaid.
Köszönöm a válaszokat!
Igen most lesz Szept.29.én 3 éves,ha jól tudom akkor mehet oviba ha okt 1.ig tölti a 3at.
Köszi
Köszönöm!
Akkor így már viszek minden papírt:-))
És mennyi esélyt láttok rá így hogy májusig itthon vagyok a kicsivel hogy bevegyék?
Melyik ovit választottátok Levinek?
:D
Gondoltam te vagy...
Mentek beiratni mégis??
Mikor??
Áááá... oviba még korai lenne.
De szerintem felhívom holnap a bölcsiket, hátha van esélyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!