A óvodai beiratkozáshoz milyen papírok kellenek?
Figyelt kérdés
Fiam ősztől ovis lesz. Aznap amikor lesz a beiratkozás pont nem leszünk otthon a fiammal, és a férjem intézné a beíratást. Ezért szeretném tudni, hogy milyen papírok kellenek hozzá, mit hagyjak otthon neki? Az ovit már nem tudom megkérdezni, mert mi ma délután utazunk el 4 napra és a beiratkozás kedden lesz...2011. jún. 5. 06:29
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez változó. Nálunk születési anyakönyvi kivonatot, lakcímkártyát és tajkártyát kértek.
2/6 anonim válasza:
Még nem is volt beiratkozás? Ez fura, mindenhol április környékén szokott lenni.
Amúgy nekünk csak a lakcímkártyák kellettek, meg a születési anyakönyvi kivonat, illetve az oviban adtak előtte beiratkozási lapot, és azt kellett vinni kitöltve.
3/6 A kérdező kommentje:
Budapesten május 2-6-ig volt a jelentkezés, és a múlt héten dőlt el, hogy felvették. A jelentkezéshez kellett a születési anyakönyvi kivonat és a lakcímkártya, de magához a beiratkozáshoz is kell-e vajon?
2011. jún. 5. 09:14
4/6 anonim válasza:
Jaa, így már értem. Szerintem nem kell, hiszen azt már megkapták. Nálunk csak egy ilyen kis szülői értekezlet volt, elmondták, hogy mit kell majd vinni ősszel, mikor nyit az ovi és mikor zár naponta, mikorra kell megérkezni reggel, meg ilyen általános dolgokat. Vinni nem kellett semmit.
5/6 anonim válasza:
Nekünk kellett az orvosi kiskönyve is az oltások miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
chatty! Nekem sem teljesen világos...kedden beiratkozás és esetleges ebédtérítés igénylés lesz, 2 nappal később-csütörtökön- pedig szülő értekezlet, ahol gondolom elmondják a főbb tudnivalókat. :o
2011. jún. 5. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!