Mikor kell beiratkozni az oviba?
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 13:09
2/10 anonim válasza:
az ovi megszokta hírdetni hogy melyik nap van a beíratkozás.mi szept.-ben megyünk és áprilisban voltunk beíratkozni.
3/10 A kérdező kommentje:
Bocs, nem jól fogalmaztam meg a kérdést:(
Mennyi idős korába kell beiratkozni? Januárba lesz 2 éves, és a párom szerint már ilyenkor be kell iratkozni.
2011. aug. 28. 13:34
4/10 anonim válasza:
Minden 3. életévét betöltött gyerek elméletileg mehet óvodába. Tehát, ha jövő szeptemberig betöltené a 3-at, akkor tavasszal, mikor kiírják a beiratkozás időpontját, már mehettek. Egyéb esetben mehettek még, ha a következő óvodai év során valamikor betölti a 3-at (pl.: októberi, novemberi, decemberi vagy max. köv. év januári), akkor is beiratkozhattok és mikor betöltötte, akkor elkezdheti, de ezt meg kell beszélni az ovival és nem biztos hogy tanácsos év közben egy kialakult csoportba menni.
5/10 anonim válasza:
Nektek még nem kell, hiszen nem hogy a 3-at, de még a kettőt sem töltötte be a gyerek!!!
6/10 anonim válasza:
akkor még tényleg ráérsz!!
minket egyéként a védőnőnk is figyelmeztetett,hogy mikor lesz a beíratás..
7/10 anonim válasza:
Végülis nem tudja rosszul a párod.
A beiratkozások tavasszal vannak, felénk márciusban, máshol májusban. Ezt helyileg figyelni kell. Ha 3 évesen szeretnéd oviba járatni a 2010. januárjában született gyereked, akkor 2012 tavaszán kell beíratnod a 1012-2013 óvodai évre, és ha betöltötte a három évét mehet oviba (ha felveszik).
8/10 anonim válasza:
Bocs, nem 1012-2013, hanem 2012/2013-as év
9/10 anonim válasza:
Én a fiamat 13 honapos korában beirattam egy református oviba. Nemrég betöltötte a 3 évét, és nem vették fel. Azért megemliteném, hogy ezen kivul tavasszal beirattam még kettö oviba és helyhiány miatt nem vették fel. Fellebeztunk és igy felvették.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 29. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!