3 éves fiút hogy fegyelmeztek? Tanácstalan vagyok.
annyira sok benne a huncutság, hogy szinte fegyelmezhetetlen, a büntikkel nem sokra megyek, olyan mintha el is felejtené miért kapja,
rászólok és 5 másodpercre szót fogad aztán kacagva folytatja amit csinált.
képtelen csendben maradni mikor a tesók alszanak, kimászkál az ágyból este stb.
Üdv!
Én nem hinném, hogy fegyelmezni kell. Rászólsz és max ráülteted a bünti székre....(vagy amit ti szoktatok ilyenkor) mást nem tudsz tenni. Elevenebb mint az átlag de ha túlzottan is "soknak" érzed akár később is, lehet érdemes lenne orvosnak is mondani. NEm e hiperaktivitásról van szó.(bár reméljük nem) Éjszaka kijárkál írtad. Hozzátok megy a szobába aludni? Mert lehetséges, hogy egyszerűen jobban anyásabb....és nagyobb figyelemre van szüksége. Mivel ha "rosszat" tesz,Anya figyel és rászól! akkor csak Ő van a középpontban,csak is Ő rá figyel.... Mivel mással képtelen elérni ezt a fajta figyelmet anyánál,így inkább olyat tesz amivel biztosan ráfigyelsz. Minden gyermek más! A testvérek is. Azt javaslom,bármennyire is sokat foglalkozol, tölts vele több időt érdemben. (tudom, vannak tesók, család, háztartás...)(pedagógiai és pszichológiai háttérrel adtam tanácsot)
1. Foglald le.
2. Lehet h túl sok csokit vagy más stimuláló dolgot kap?
3. Nagyon érdekes dolgokat tudhatsz meg a gyerekről, ha szakirodalmat olvaasol vagy esetleg egy szakemberhez fordulsz. És jópár ősz hajszálat megspórolsz magadnak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!