Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves ovis búcsuzzon vagy ne...

6 éves ovis búcsuzzon vagy ne a haldokló tatájától?

Figyelt kérdés

Furcsa helyzet, ssoe vittem korházba a gyerekem, hozzám se jött ha olyan állapotban voltam. Szüléskor is csak másnap jött apával mikr a kistesó született. Mikor műtöttek nem engedtem hogy jöjjön.

Após kórházban van, elvileg műtik, többb mint valószinű,hogy nem él tul.

Férjem vinni akarja a 6 évest hogy az apja még lássa mielőtt műtik mert lehet nem éli tul.

Féltem a gyereket attól amit ott lát, megértem a férjem de attól tartok a gyeeknek ártunk vele. Viszont ha az en apám lenne ott én is örömet akanrék neki szerezni a z unokával.

Segitsetek:(

2015. márc. 4. 11:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fontos, hogy a gyerek szeretne-e menni, és tudja, hogy mi a helyzet a nagypapával. Ha nem ijed meg, és menni akar, akkor pár percre bevinném.
2015. márc. 6. 11:57
 12/12 anonim válasza:
túlélte?
2022. jún. 25. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!