Bölcsis anyukák. Válaszolnátok?
1. vagyok
én tudom, mit jelent a böli, mindössze annyit reagáltam: te jó ég!
nem vagyok azonos a másodikkal.
de elviszem helyette a balhét, ne bántsd szegényt, meg ne kérdezd tőle, hogy miért kérdezte meg, mi az a böli? :D
milyen jó is volt régebben Grétsy műsora!
az még nagyon messze van ám, rengeteget változhat még addig a gyerkoc)))
nekem is voltak félelmeim, cumival és cumisuveggel aludt el a fiam, mellette kellett maradnom, evés kozben izgága, válogat néha, nem ivott még pohárbol...azt mondták a nénik, ha eddgi nem szoktattam le, akkor hagyjam, ok tudják mi a helyzet, és majd fokozatosan, hogy ne legyen neki indulásra tul sok változás. és valoban, már nincs cumisuveg, elalszik még a kedvenc alvokája nélkul is, szépen eszik, kanállal is...és biztos nem eroszakkal szokott le, hisz imád a bolcsibe járni:)
emlékszem, volt egy kislány, aki nagyon anyas és cicifuggo volt, az anyuka csodálkozott, hogy eszik a lány, mert otthon csak a cici"" (ahogy o mondta). kocsiban aludt el, minden reggel a kocsiját tolták be vele, alkalmazkodtak a nénik, és fokozatosan elhagyták a kocsit is.
szoval messze van az még, magátol is változhat, és mindenképpne majd a kozosség hatására is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!