Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis anyukák. Válaszolnátok?

Bölcsis anyukák. Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Elvileg szept. megyünk bölibe. Mi van akkor ha a babóm csak cicin vagy babakocsiban alszik el? Nem eszi a főzelékeket (úgy hallottam hogy a böliben főleg az van)? Természetesen próbálom addigra átszoktatni, de mi van akkor ha nem?
2010. febr. 13. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

1. vagyok

én tudom, mit jelent a böli, mindössze annyit reagáltam: te jó ég!

nem vagyok azonos a másodikkal.

de elviszem helyette a balhét, ne bántsd szegényt, meg ne kérdezd tőle, hogy miért kérdezte meg, mi az a böli? :D

milyen jó is volt régebben Grétsy műsora!

2010. febr. 14. 01:17
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
ne félj elöre, mert a gyerek megérzi. Mi amikor bölcsibe mentünk a fiam itthon még egyedül sem volt hajlandó enni. A bölcsiben a 3 ebédnél elkezdett kanalazni egyedül. Már egy éve járunk és néha meglepödök milyen más a bölcsiben. Egyszer egy jellemzésnél amit a füzebe irnak azt hittem összekeverték a gerekeket mert olyanokat csinál a bölcsibe amit itthon nem. Az alvásnál én is féltem pedig ö saját ágyban aludt, de csend volt körülötte és sötét. Hát nem ment könnyen de ez is megoldodott. A bölcsis kaját egyenesen imádja. Persze itthon napközben többször eszik igy délben válogatossabb. Bölcsibe a tizorai inni és gyümölcs alig várja az ebédet.
2010. febr. 14. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

az még nagyon messze van ám, rengeteget változhat még addig a gyerkoc)))

nekem is voltak félelmeim, cumival és cumisuveggel aludt el a fiam, mellette kellett maradnom, evés kozben izgága, válogat néha, nem ivott még pohárbol...azt mondták a nénik, ha eddgi nem szoktattam le, akkor hagyjam, ok tudják mi a helyzet, és majd fokozatosan, hogy ne legyen neki indulásra tul sok változás. és valoban, már nincs cumisuveg, elalszik még a kedvenc alvokája nélkul is, szépen eszik, kanállal is...és biztos nem eroszakkal szokott le, hisz imád a bolcsibe járni:)

emlékszem, volt egy kislány, aki nagyon anyas és cicifuggo volt, az anyuka csodálkozott, hogy eszik a lány, mert otthon csak a cici"" (ahogy o mondta). kocsiban aludt el, minden reggel a kocsiját tolták be vele, alkalmazkodtak a nénik, és fokozatosan elhagyták a kocsit is.

szoval messze van az még, magátol is változhat, és mindenképpne majd a kozosség hatására is:)

2010. febr. 22. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!