Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis anyukák. Válaszolnátok?

Bölcsis anyukák. Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Elvileg szept. megyünk bölibe. Mi van akkor ha a babóm csak cicin vagy babakocsiban alszik el? Nem eszi a főzelékeket (úgy hallottam hogy a böliben főleg az van)? Természetesen próbálom addigra átszoktatni, de mi van akkor ha nem?
2010. febr. 13. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
böli, babó... te jó ég!
2010. febr. 13. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Mi az a böli? Addig még van időd rászoktatni,hogy ágyban aludjon,és rendes ételeket egyen.
2010. febr. 13. 22:03
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Szia!

Az én kislányom 25 hónaposan került bölcsibe,úgy hogy még szopiziott,naponta többször is/ugyan nem cicin aludt el/.A főzelékeket itthon nem evett,pedig többször és változatosan próbálkoztunk.Január közepétől bölcsis,1.5 hét múlva elköszönt a ciciktől/szó szerint/azóta nem szopizik,és a főzelékkel is kezd barátkozni.Ne aggódj,én is paráztam de rájöttem 2-3 hét múlva,hogy kár volt.Annyira édesek amikor leülnek a kis asztalhoz enni,a sok kis törpe még biztatja is egymást!

Az alvásról nem tudok nyilatkozni,mert mi csak a jövőhéttől alszunk ott.

Minden jót és mégegyszer ne aggódj!!

2010. febr. 13. 22:05
 4/13 A kérdező kommentje:
At utolsónak köszönöm. Az elsőnek annyit, ne kóstolgasson, nem ért egy egyszerű rövidítést?? Ha jobban tetszik : bölcsöde;)
2010. febr. 13. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Ne aggódj, rá fog jönni, hogy ott nincs anya, nincs cici, nincs babakocsi. Úgy el fog fáradni alvásidőre, hogy örül ha vízszintest fog. Az evés is menni fog, a többiektől megkívánja. Ezeket a dolgokat csak mi anyukák aggódjuk túl, a gyermekeink sokkal alkalmazkodóbbak, mint mi gondolnánk.

De azért megpróbálhatod átszoktatni az ágyban alvásra, és a főzelékekre. Amúgy szeptember még nagyon messze van, addig még 20 féle más szokást is felvehet,és a ciciről is leszokhat akár ezerszer.

Ennyire előre kár parázni.

bölcsődei gondozónő, bölcsis anyuka

2010. febr. 13. 22:11
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából nem parázom, csak kíváncsi voltam.
2010. febr. 13. 22:14
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
A fiam szopival aludt el mikor bölcsibe került.Semmi probléma nem volt belőle,pontosan tudta,h ott nincs anya,nincs szopi,nem is kereste,gyönyörűen aludt.Az evés meg tényleg úgy van,h ha esznek körülötte a többiek,ő is megkívánja.
2010. febr. 13. 22:34
 8/13 anonim ***** válasza:
41%

Hát jó oké, lehet rövidíteni, de mondjuk a böli meg a babó. És egyébként is a 4 mondatodból 3 értelmetlen.

De, egyébként, ha nem tudod átszoktatni, majd a böliben átszoktatják.

2010. febr. 13. 23:06
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Hogy itt mekkora parasztok vannak!
2010. febr. 13. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Veled az élen...
2010. febr. 13. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!