Bölcsis anyukák. Válaszolnátok?
Szia!
Az én kislányom 25 hónaposan került bölcsibe,úgy hogy még szopiziott,naponta többször is/ugyan nem cicin aludt el/.A főzelékeket itthon nem evett,pedig többször és változatosan próbálkoztunk.Január közepétől bölcsis,1.5 hét múlva elköszönt a ciciktől/szó szerint/azóta nem szopizik,és a főzelékkel is kezd barátkozni.Ne aggódj,én is paráztam de rájöttem 2-3 hét múlva,hogy kár volt.Annyira édesek amikor leülnek a kis asztalhoz enni,a sok kis törpe még biztatja is egymást!
Az alvásról nem tudok nyilatkozni,mert mi csak a jövőhéttől alszunk ott.
Minden jót és mégegyszer ne aggódj!!
Ne aggódj, rá fog jönni, hogy ott nincs anya, nincs cici, nincs babakocsi. Úgy el fog fáradni alvásidőre, hogy örül ha vízszintest fog. Az evés is menni fog, a többiektől megkívánja. Ezeket a dolgokat csak mi anyukák aggódjuk túl, a gyermekeink sokkal alkalmazkodóbbak, mint mi gondolnánk.
De azért megpróbálhatod átszoktatni az ágyban alvásra, és a főzelékekre. Amúgy szeptember még nagyon messze van, addig még 20 féle más szokást is felvehet,és a ciciről is leszokhat akár ezerszer.
Ennyire előre kár parázni.
bölcsődei gondozónő, bölcsis anyuka
Hát jó oké, lehet rövidíteni, de mondjuk a böli meg a babó. És egyébként is a 4 mondatodból 3 értelmetlen.
De, egyébként, ha nem tudod átszoktatni, majd a böliben átszoktatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!