Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 és fél éves lányom csak...

3 és fél éves lányom csak velem alszik, apja kikerült a nappaliba, a kanapéra, meddig még?

Figyelt kérdés
Mikor jön el az az idő, hogy egyedül alszik a szobájában? Most még mindentől fél, és csak velem hajlandó aludni
2010. febr. 11. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon gyorsan változtassatok rajta. Ez így nem lesz jó hosszútávon. Nem szabad megengedned. És ne érzékenyüljél el 1 kis hisztitől. Ilyen ehhez hasonlódolgok miatt nem 1 kapcsolat ment már tönkre.
2010. febr. 12. 08:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólásokat.

Sajnos már megszokta a velem alvást, így alakult. A kisebbik gyerkőcünk fél éves. Az intim dolgokat meg tudjuk oldani a nappaliban, ezzel nincs gond, nem hiszem, hogy házasság-rámenés lenne belőle, eszembe sem jutott. Apja eddig velünk aludt, de inkább kiment a nappaliba, hogy jobban férjünk, és ő is nyugodtabban tudjon aludni, mert korán kel.

Érdekes, hogy napközben simán alszik a saját szobájában, de este kezdődik a mindentől félek anya...Volt, hogy mellette aludtam el, és kijöttem egy idő után, ezzel azt értem el, ha éjjel felébredt, akkor nagyon sírt, hogy hol vagyok.. Hjjaaaj, nehéz lesz.

2010. febr. 12. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a pici tesó miatt is féltékenyebb lehet és a Te szeretedre vágyik... Még nehezebb...

Kitartást és határozottságot!

2010. febr. 12. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
86%
hát a férjem huga 14 éves és az anyjával alszik,szerintem gáz.16 hós kislányom 6 hós kora óta egyedül a lszik a szobájában,elötte én aludtam a kiságy előtt egy matracon,de nem vele
2010. febr. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!