Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 és fél éves lányom csak...

3 és fél éves lányom csak velem alszik, apja kikerült a nappaliba, a kanapéra, meddig még?

Figyelt kérdés
Mikor jön el az az idő, hogy egyedül alszik a szobájában? Most még mindentől fél, és csak velem hajlandó aludni
2010. febr. 11. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk az a helyzet hogy én alszok a 2 éves kisfiammal a nappaliban, apa meg egyedül a hálószobában. Én is várom már a végét...
2010. febr. 11. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Három és fél évesen már rég külön kellene aludnia. Fokozatosan próbáld szoktatni a saját ágyába, szobájába.Először a saját szobájában aludjatok együtt, aztán csak elalvásnál legyél ott vele. Nem riogatásból mondom, de tényleg, simán rámehet a házasságod.
2010. febr. 11. 21:12
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
természetes dolog. az én lányom 8 éves koráig velem aludt
2010. febr. 11. 21:13
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Ez természetellenes dolog!!!

Aztán meg sírsz, hogy miért romlott meg a házasságotok??

Ez a legnagyobb butaság amit csinálhat egy anyuka.

Azonnal szoktasd a saját ágyába! Nem is kellett volna magadhoz venni. Ezt mindenki csak a saját maga jó érzéséért teszi, nem azért mert a gyereknek jó!

2010. febr. 11. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

amíg megengeded.

amíg nem teszel ellene valamit.

ennyi.

2010. febr. 11. 21:24
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Ez csak rajtad múlik, neked kell rávenni magad, hogy visszaszoktasd a saját ágyába. Nálunk ez nem "divat", a 3 és fél éves fiam csak akkor aludt velem, ha nagyon beteg volt és gondozást igényelt, vagy esetleg a délutáni alvásnál. Első naptól kezdve a saját kis ágyában alszik.
2010. febr. 11. 21:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én si azt mondom, hogy legyél határozott ez ügyben. Nálunk is ha beteg velünk alszik, de csak akkor. Utána persze bepróbálkozik, de határozottan megmondom neki, hogy NEM, mindenkinek megvan a saját ágya, ott kell aludni. Amíg nem alszik el melléfekszem, aztán elmegyek.
2010. febr. 11. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
természetes dolog???? Gondolom neked az is az lesz, amikor 10 évesen megrugdos a boltban mert nem veszel meg neki valamit....
2010. febr. 11. 21:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
csak rajtad múlik, a változás a Te fejedben kezdődik. ha eldöntötted, legyél haározott! tényleg kár volt rászoktatni, de ez most már mindegy. vess véget ennek, előbb-utóbb muszáj. a nászéjszakáján gondolom nem akarsz vele aludni :)
2010. febr. 11. 22:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak határozottan! Vissza kell szoktatnod, mert nem csodállnám, ha már a férjednek is nagyon elege lenne ebből és teljesen jogosan! Gyakorlatilag a gyerek irányítja az életeteket. Én amondó vagyok, amíg egyik félnek sem teher, addig mehet, de ha már bármelyik fél tehernek érzi, akkor változtatni kell. Én is azt tudom javasolni, amit az egyik hozzászóló, hogy egy ideig aludj vele a szobájában, aztán már csak elalvásnál legyél vele. Próbáljátok jó kis kuckónak kialakítani a szobáját, egy 3 és fél éves gyerek, már szívesen kuckózik. Az én lányom még kisebb 21 hónapos és bevallom szintén együtt alszunk, de 3-an az apjával és egy egyikünknek sem teher, ezért van így. Az nagyobb teher volt, hogy éjjelente nem aludt órákat. Viszont nyugton tudunk többnyire aludni, a gyerek csak mellettem van, gyakorlatilag én vagyok középen. A szeretkezéseinket a nappaliban meg tudjuk oldani, nem kell a hálószobában vagy neadj Isten sehol..... Szóval itt egy a lényeg, ha bármelyik felet zavarja a dolog (és én úgy gondolom igen zavar Titeket), akkor tenni kell ellene.
2010. febr. 12. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!