Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyerkőcök anyukái,...

2 év körüli gyerkőcök anyukái, nálatok mi az uzsonna és a tízórai?

Figyelt kérdés
Néha falnak megyek a lányomtól, délelőtt egyszerűen nem akar enni. Megissza a reggeli babatejet és kész, van, hogy délig semmi mást nem hajlandó enni, uzsonnára is csak joghurtot. Délben eszik rendesen, meg vacsira is úgyahogy de a délelőtt meg a délután katasztrófa. Ti miket csináltok, adtok a gyerekeknek?
2010. febr. 11. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ja és ha útközben eszi a kiflit, akkor addig, amíg meg nem eszi, ne "érjetek haza". Mert írod, hogy amint hazaértek, mondja, hogy elég volt.
2010. febr. 12. 08:21
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Kérem engedje meg, hogy adjak néhány tanácsot, mint kisgyermek nevelő-gondozó szakos hallgató.

Reggelire pl: tej kakaó, teainnivalónak. Enni pedig nagyon tudom ajánlani a libazsíros kenyeret ami serkenti az agyműködést a gyerekeknél és a savanyúkáposztát. A bölcsődében az ön gyerekével 1 korúak úgy eszik mint a cukrot. Vagy pl:rozskenyeret megvajazva és a tetejére főtt tojás karikára vágva paprikával.

De kérem NE adjon neki műzlit meg ilyen szarokat.

Tízóraira teát és gyümölcsöt. pl: alma és banán megpucolva és karikára vágva.

Ebédre főzelék valamilyen feltéttel és krumplival.pl:

tökfőzelék, fasirt, krumplipüré. De mindenből csak keveset 1 kis tányérba.

Nagyon fontos a vitaminokban, tápanyagokban gazdag változatos táplálkozás.

2010. febr. 12. 08:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ! Egytől egyig hasznosak voltak.

A lányom soha nem volt egy nagy evő, én meg sajnos folyton ilyen aggódós voltam a nem evés miatt. Amúgy jókedvű, vidám, mozgékony kiscsaj, beteg sem volt még soha és 12 kg most 22 hónaposan, bár 4 kg fölött született.

Köszi mégegyszer és igyekszem nem aggódni.

2010. febr. 12. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!