Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők! Egyre több ilyen eset...

Szülők! Egyre több ilyen eset van, nem rökönyödtök meg?!

Figyelt kérdés

( https://www.youtube.com/channel/UCskCcm62dJcJZ3JOj01gDPQ )

Az alábbi videó révén jutott eszembe,hogy lassacskán tele van a yt 6-10 éves kislányokkal akik smink gurut játszanak.Valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy egy szülő ennyire ne tudjon a kislánya életéről,de ha meg tudja,könyörgöm,miért engedi?!Iszonyat nagy veszélynek vannak kitéve a kislányok,és nagy lenéző röhögő társaságoknak is.A későbbiekben,csak gondjuk fog ebből származni.Valahogy nem bírom felfogni,szülők,komolyan hozzájárultok ehhez?!Vagy ennyire nem törődtök a gyerekeitekkel?

2015. febr. 9. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts, mert ezt nem engedi egy normális szülő sem. Én legalábbis remélem. Az én lányaim 11 és 15 évesek, néha ők is elszörnyülködnek ezen a sok idiótán...
2015. febr. 9. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel. Ne általánosíts, én sosem engednék ilyesmit. Szerencsére a lányomnak is több esze van (14 éves).

Aki megengedi, azt vagy nem érdekli, vagy egy 5 éves szintjén van.

2015. aug. 3. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!