Nagyon egyedi eset, hogy a férjem a kislányunkkal nem tud mit kezdeni? Engem a szívem mélyén ez nagyon bánt.
Bocsi a kérdésért, de a fiával mit kezd? vagy kezdett ennyi idősen?
A másik hogy valami jóval is szolgáljak, mond neki hogy anya-fia napot tartasz, így ő lesz a lányotokkal, ez később is maradhat így havi 1x és akkor ez olyan "családi szokássá" válhat, ha nagyobbak lesznek a gyerekek, meg kifejezetten élvezni fogják ezeket "fordított" napokat- mi így hívjuk. Van egy 5 éves fiam és egy 1,5 éves lányom :) Amíg mi elmentünk biciklivel a fiammal cseresznyét szedni mindenfelé, addig ő elsétált a lányunkkal az utcában (kis városban lakunk). Később persze lesz más program is, mint a séta vagy a játszó. de a tiéd is még kicsi.
A fiunkkal az elejétől fogva felszabadultabban viselkedett. Vlahogy hogy is mondjam.. úgy vagányul beszélt hozzá, kishaverként. Nem tudom értitek-e..
Most nem arról van szó, hogy nem vett részt egyik vagy másik gyereknél a gondozási dolgokba, pelenkázta pl. egyiket is másikat is. Ami nekem hiányzik, az, ha valami megoldandó feladat van (a gyes mellett napi 9-10 órát dolgozom több mint egy éve), ami nekem csak 1 gyerekkel kivitelezhető épp, 100%, hogy a fiunkat fogja és viszi magával. Ő például lassan már 4 évre visszatekintve egyetlen 1x se puszilta meg őket, max úgy ha azt mondtam, hogy igenis adj a gyereknek egy puszit mert tartja az arcát és vágyik rá.
Bocsi, ha néha van egy gy érthetetlen körmondatom, csak közben dolgozom is..
:)
Hmm.
Van egy 5 éves fiunk és egy 20 hónapos kislányunk.
A fiút pelenkázta, fürdette, mikor már úgy volt, cumisüvegből etette. Na ezek nem voltak a kislánynál. Persze ha nem vagyok itthon átpelenkázza meg minden.
Igazából sosem kérdeztem rá, hogy most miért nem csinál ilyeneket. Más téren normális a viszonya a kiscsajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!