Egyedi eset vagy nem bírja a kocsit szerintetek?
Az én lányom ezt 1 évesen kezdte, és azóta is tart (21 hós). Most már csak úgy indulunk útnak (még akkor is, ha csak 20-30 perces az utazás), hogy előtte legalább 2 órán keresztül ne egyen és csak nagyon keveset igyon --- különben rókázik :(
Tiszta vicc, állandóan számolgatok, hogy mikor hova hogy érünk oda, mikor eszik, mikor indulhatunk vissza.
Szerintem a te babádnak sok volt a reggeli és az utazás együttvéve, és az autósülésben is úgy be tudnak görnyedni, hogy nyomódik a kis gyomruk. Legközelebb ne egyen annyit az utazás előtt, vagy inkább csak szárazat, ne nedveset (mint pl joghurt), és utazás közben sose igyon. Az szerintem amúgy is veszélyes, félrenyelhet vagy ilyesmi egy fékezéstől.
Tartsátok be a sebességkorlátozásokat, mert sajnos, ha kanyarban többel mentek, mint lehet, akkor a vezetőnek semmi baja nem lesz, de az utasok kidobhatják a taccsot.
Meg az is segíthet, ha a babátok minél többet lát a tájból, nincs letakarva a kilátás a szeme elől.
2.vagyok, kíváncsi vagyok, ki az aki lepontozott engem a válaszom miatt :S
Talán egy irigy anyuka, aki szeretné, hogy hányjon a gyereke a kocsiban???
Egyébként tényleg van olyan kúp, ami hányás ellen van, dedalonetta a neve azt hiszem, csak én azért nem adom a babámnak, mert nagyon álmosít állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!