Kismamik, nagyon belejöttem a Vaterázásba, most fedeztem fel, mennyi jó dolog van itt! Legszívesebben az összes babaholmit megvásárolnám a kisfiamnak. Egyedi a nagy vásárlási lázam? :-)
Mindig vannak. :) Amikor belejöttem, én is folyton vásároltam. Mondta is a férjem, hogy már többet látja a postást, mint a szomszédot. :D
De egy idő után lecsillapodtam. Persze csak azért, mert iszonyatosan gyorsan nő a kislányom, és egy csomó cucc nem is volt rajta,és már ki is nőtte. Legutóbb a 62-es méret 2 hétig volt jó rá... Most nyárra rengeteg klassz holmit kinéztem már, de nem merem megvenni, mert ki tudja, mi lesz még 2 hónap múlva. :D
Jaj, köszönöm! Aranyosak vagytok, hogy írtatok! Megnyugodtam, hogy nem kattantam be teljesen....vagy ha igen, nem vagyok egyedi eset :D
Biztos én is le fogok csillapodni, de ... még várok rá :)
Kedves utolsó! Hát...nem olyan sokra licitáltam, de akkor tudnék többre, ha eladóként is regisztrálnám magam a bankszámla számommal...hirtelen felindulásból nekikezdtem, de aztán arra gondoltam, amíg nem adok el, ez a korlát még jót is tesz nekem. Mi lenne enélkül?
Persze, ha úgy leszek, mint az egyik kedves válaszoló, hogy nem lesz minden ruha jó a babóra, na meg persze nekünk is lesznek eladósorba került cuccok, akkor kénytelen leszek tevékenységemet korlátlanra változtatni! :):):)
(De addigra hátha "normalizálódok":))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!