Mi a véleményetek erről? Legszívesebben kirúgtam volna őket úgy, mint macskát sz. Rni.
Mi elég jó viszonyban voltunk a védőnővel, mégis engedélyt kért, hogy a saját lánya (aki védőnőtanonc volt) tölthesse ki a kiskönyvemet.
Szerintem illett volna értesítenie, hogy erre számítsál, én max. azért megjegyeztem volna neki ezt, de megmutattam volna (bár fogalmam sincs, hogy mi a kisfiad kukacának a baja...).
"Enyhe fokú hypospadiasis. Írtam."
Igen, olvastam, de nekem lányaim vannak és inkább válaszoltam, mint, hogy utánanézzek, hogy az mit takar. De a válasz szempontjából szerintem nekem lényegtelen, hogy ez mi, én megmutattam volna, hiszen neki is kell tanulnia. Mondom, úgy, hogy azért megjegyeztem volna neki, hogy illett volna szólnia, hogy tanonccal érkezik.
Különben hol tanulja meg a védőnőtanonc? Ennél a kérésnél természetesebb dolgot keveset tudok elképzelni.
Inkább azt gondolom, nehezen viseli, hogy baj van a gyereke kukijával. Sértésnek vette a kérést.
Szerintem inkább azzal van a bajod, hogy utálatos nőszemély, nem?
Engem az első szülésemnél szülésznő-tanonc vizsgált, úgy, hogy mivel hajnalban mentünk be, a végzett szülésznő nélkül, mert ő éppen aludt. Igaz, ő előbb engedélyt kért.
Ne hergeld magad, kár ilyenen bosszankodni, csak elrontod a napodat.
Én azért legközelebb ha randevút beszélek meg vele, rákérdeznék, hogy hoz-e valakit magával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!