2,5 - 3 éves gyerekeknek milyen tejet vegyek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 13:53
1/10 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy amilyet ti felnőttek is isztok.
Nálunk muszáj külön venni a kisfiamnak tejet mert laktózérzékeny, ha nem lenne az ő is a hagyományos dobozost inná.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, és azon belül milyet, mert nagy árkülönbségek vannak köztük.
2015. febr. 9. 14:02
3/10 anonim válasza:
2,8-asat veszek, ált. Pennyben.
4/10 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok,ki mit ad, mert azért minőségben (is) vannak jelentős eltérések.
Csak megsúgom, én a cserpes felé hajlok, de irtó drága. :(
5/10 anonim válasza:
Ne UHT tejet, hanem hűtőset. 2,8% vagy 3,5%-os legyen. Igazából lényegtelen a márka szerintem, ha lehet magyar legyen. Sőt, ha lehet, akkor házi tej. Én most az Intersparban veszem a 2,8%-os Tolle tejet, az most 199 Ft akciósan csütörtökig.
6/10 anonim válasza:
2 éves a fiam, 2,8 as mizót veszek neki, vagy Lidl pilost . Mi 1,5ös tartós tejet iszunk, abból nem akarok neki adni, mert nincs sok köze a tejhez.
7/10 anonim válasza:
Sparban (spar tej)vagy Pennyben(sissy tej) veszem a tejet,mikor melyikbe megyek...és 2,8%-osat adok 2,5 éves fiamnak.
8/10 anonim válasza:
2,8-ast veszek mindig, ESL tejet, nem tartósat. Lidl piros dobozos, Spar piros saját márkás vagy Tescoban magyar tejet (attól függően, h éppen hová megyek bevásárolni). Mi is ezt isszuk.
9/10 sandrachnologic válasza:
Amig ki nem derult a tejallergiaja a Sparban vettem neki a naturpur bio tejet. 😊
10/10 anonim válasza:
Nálunk elég sok tej fogy (legalább 3 karton havonta) és mindig azt a fajtát veszem, ami akciós. UHT-t, mert azt tudom csak ilyen nagy mennyiségben tárolni. Nincs semmi baj egyébkénzt az UHT-vel. Közhiedelemmel ellentétben nincs benne tartósítószer. A tartósságát a doboz adja, valamint az, hogy ultra magas hőmérséklettel kezelik. De csak pár mp-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!