Milyen tejet adtok 3 éves körüli gyermeketeknek? Milyen márka és hány % zsírtartalmú?
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 22:27
11/15 anonim válasza:
Én szoktam UHT tejet venni, 2,8%-ost Pennyben.
Azért ezt, mert egyrészt ez olcsóbb, másrészről egyedül nevelem a lányom és ha nagy ritkán egy ismerős tud segíteni autóval, akkor UHT tejből bevásárolok jó sokat, mert ez tartós, így nem kell 2 naponta gyerekkel cipelnem még a tejet is, elég nekem a sok egyéb vásárolni való.
12/15 anonim válasza:
amióta tejet iszik a fiam, 2,8-ast veszek neki és csak magyar tejet.vagy legalábbis az van ráírva.tartós tejet nem veszek a dobozos sparosat szoktam venni,vagy ha akciós a riskát
házi tejet nem issza meg
13/15 anonim válasza:
9-es olvasd már el a kérdést. Nem az volt hogy milyen tejjel kezdtük!
14/15 anonim válasza:
1,5- oset aldis vagy auchan tej, neha magyar tej, ha akciós
15/15 anonim válasza:
Semmilyet! A tehéntej nem túl egészséges, felnőttnek sem. Dm-ben kapható Alnatura mandulatejet vagy rizstejet iszunk, nagyon finom és minden tejes receptet el lehet vele készíteni (pl. Palacsinta, puding). De ha feltétlenül tehéntejet szeretne valaki, akkor csakis frisset, a tegenészetből! A boltiak nem sok tehenet láttak, az UHT meg semennyit sem. Azért olyan az íze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!