Gyermeketeknek külön törölközője van?
Figyelt kérdés
Mármint olyan, amit csak ő használ vagy csak őt törlitek vele.
Nálunk mindenkinek sajàt törcsije van.
A férjemnek van 5, nekem is 5, a lányunknak 3.
Mindig mindenki csak a sajátjàt használja.
Nálatok hogy van ez?
2015. jan. 18. 00:01
1/17 anonim válasza:
nekünk rengeteg törcsink van, úszósak vagyunk... :D
de mindenkinek van saját fürdőlepedője is, gyereknek piros, nekem zöld, férjemnek szürke. mindenkinek kettő. ha épp mindkettő mosásban akkor kiveszünk a közösből. ezeket nem visszük strandra, uszodába, csak a közösből viszünk el itthonról.
2/17 anonim válasza:
Mindenkinek külön van. Még a strandos törcsi is külön van. Mindenki csak a sajátját használja.
4/17 anonim válasza:
Nalunk is mindenkinek sajat torolkozoje(es sajat agynemuje)van.
5/17 anonim válasza:
Nálunk is alapvetően külön van, de a férjem és én néha összecseréljük, nem foglalkozunk vele nagyon. A gyerekekét sosem keverjük.
7/17 anonim válasza:
Gyereknek van külön, mi a férjemmel egyformákat használunk, szóval mosás után cserélődhetnek, de saját fogasunk van, használat közben nem cseréljük össze.
8/17 anonim válasza:
Nálunk ugyanúgy, mint a 7-esnél.
9/17 anonim válasza:
külön. kis kézmosós is külön van neki (mindkettőnek külön), plusz egy nekünk, meg vendégeknek (3 kézmosós van egyszerre így használatban)
10/17 anonim válasza:
természetesen igen,kivéve a kéztörlőt
neki van 4 nagy törölközője,ebből egy az úszós,hármat itthon használ.van kb. 8 kéztörlője,amit az oviban használ
a férjemnek is és nekem is külön törölközőink vannak,egyedül a kéztörlő közös,ami a fürdőben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!