Gyermeketeknek külön törölközője van?
Mármint olyan, amit csak ő használ vagy csak őt törlitek vele.
Nálunk mindenkinek sajàt törcsije van.
A férjemnek van 5, nekem is 5, a lányunknak 3.
Mindig mindenki csak a sajátjàt használja.
Nálatok hogy van ez?
Köszönöm a válaszokat!
Úgy látom,akkor másnál is külön van a gyerkőcnek.
Csak mert itt voltak a barátaink.Együtt fürdettük meg a 2 éves lányunkat és kértem a barátnőmet,hogy adja ide a szárítóról a törölközőt,ide adta az egyiket,mondtam neki,hogy nem azt,a a másikat,mert ez a férjemé.Erre, ő hogy nem mind1??Mondtam,hogy nem.Nálunk külön törölközője van mindenkinek,vagyis legalább a gyereknek biztosan.
Na erre ő,hogy ez mekkora baromság,náluk tuti nem így lesz,hisz a gyerek is belőlük van stb...
Most várják az első babájukat.
Csak érdekelt,hogy másnál hogy van!
hát én ekkora baromságot még nem is hallottam.hogy mivel belőlünk van a gyerek,ezért közös törölközőt kell használni.
alapvető higiénia.akkor fogkefét is egyet használjon a család,mert a gyerek belőlünk van?
Lehet, hogy csak én nem értem egészen?
Természetes, hogy nem törölközünk egymás, használatban levő törölközőjébe, külön tányérból eszünk, külön pohárból iszunk stb, de "külön" törölközője csak kb egy éves koráig volt a lányomnak.
Utána, ha csere volt, a közös tiszta törölközőkből kapott.
Ha együtt vannak mosva ezek a mosógépben, vagy az edények a mosogatógépben, semmi értelme nincs a "külön fenntartott dolgoknak", hacsak nem használunk fertőtlenítő mosóadalékot, mosogatószert.
Nálunk kábé úgy, mint az utolsónál.
Kisgyereknek nem árt, ha van abszolút saját törölközője.
A többeknek ugyan van kedvencük, amit sokszor használnak, de amúgy simán használjuk egymásét. Persze nem egymás után törölközve, hanem valaki elővesz egyet a szekrényből, és az a következő mosásig az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!