Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4-5 éves gyermeketeknek van...

4-5 éves gyermeketeknek van pénztárgép játéka? Ha igen, szereti? Hol vettétek és "mit tud"?

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:

2-2,5 evesen kapta, mar nem emlekszem pontosan.

Akkor nagy szam volt, most 3,5 evesen nem igazan izgatja mar.

2015. jan. 24. 04:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem két olyan ismerősöm vette, akinek 5 éves a gyereke. Azt hittem, hogy ez nagyobbaknak való.
2015. jan. 24. 06:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Lányom kb 2 évesen kapta, és mai napig előkerül időnként( most 6 éves) Először csak nyomogatta össze vissza, tetszett neki a hangja, aztán később boltosat játszott vele. Most meg komplett üzleteket épít már, és ott elengedhetetlen kellék egy pénztárgép. Nem azt mondom, hogy napi szinten játszik vele, de elég sűrűn vette elő
2015. jan. 24. 07:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Miket "tudnak" ezek egyébként?
2015. jan. 24. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Most Karácsonyra kapott a 4,5 éves kislányom, neki nagyon bejött😊. Auchanos Rik&Rok pénztárgépet vettünk neki, 3000 Ft volt. Van hozzá bankkártya, pénz. A gépen lehúzható a kártya, akkor hangot ad. Rendesen számol, ha kinyitja a pénztár részét, az is hangot ad. Mérleg is van, az is. A pénztár kulccsal zárható. Volt hozzá még egy pici bevásárló kosár pár darab étellel. Sokat nézegettem, mert leget kapni 7-8 e ft -ért is, de ez szerintem megéri. Mi vettünk hozzá szintén auchanos 60 db-os műanyag étel készletet, teljes volt a siker 😊.
2015. jan. 24. 10:42
 6/6 sandrachnologic ***** válasza:
Nekunk is ugyanolyan van, mint amit az utolso válaszoló irt. Imádja a 3,5 eves fiam. Karácsonyra kapta, le se lehetett loni, majdhogynem aludni is azzal ment... 😊
2015. jan. 24. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!