Másfél- két év körüli gyereketeknek a lakásban mi van a lábán?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam 17 hónapos. Egy hónapja kezdett el járni önállóan, kapaszkodás nélkül. Egy Dévény kezeléssel foglalkozó ismerősünk mondta, hogy semmi cipő féle ne legyen a lábán. Majd ha rendesen elkezd járni, akkor napi 2-3 órát legyen a lábán egy rendes cipő a lakásban is, ami tartja a bokáját. A többi időben akkor se legyen semmi cipő féle a lábán. Eddig úgy volt, hogy harisnya+ vastag tapadós zokni. Anyukám szerint viszont így megfázik a lába és kéne már rá valami kis benti cipő vagy puha talpú cipő. Nektek mi erről az egészről a véleményetek?2015. febr. 3. 22:27
11/12 anonim válasza:
Az én lányom 20 hónapos,és mióta stabilan jár dévényes javaslatára szupinált sarkú szandit hord.(Salus) Pedig a lábával nincs gond.Szerinte mezítláb majd a jóidőben,a fűben. Annyi félét mondanak,néha én is megkeveredek.
12/12 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy a supinált talpú cipőt mindenképpen ortopéd orvosnak kell javasolnia. A legkisebb lányomnál például kifejezetten nem ajánlották.
Szerintem is zokni, és puhatalpú babacipő a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!