Uj paplant elso hasznalat elott kimossatok 2 ev koruli gyereketeknek?
Figyelt kérdés
A hizatot ra mindenkepp kimosom, de magat a paplant ki kell szerintetek? ( jo minosegu moshato teli polieszter toltetes paplan)2015. jan. 17. 16:58
1/7 anonim válasza:
Én mindent kimosok, amit lehet. A felnőttekét is.
4/7 anonim válasza:
Bármi újat veszünk mindent kimosok, magunknak es a gyereknek is. Akar paplan, párna vagy huzat vagy ruha :)
5/7 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen mániákus, fehérneműn kívűl magamnak semmit sem szoktam kimosni. Gyereknek ruhákat, ágyneműt, de a paplant nem, minek? Jó, hogy a matracot nem mossátok ki:)
6/7 A kérdező kommentje:
En sem mostam ki magunknak a ferjemmel a papalnat miklr vettuk. Csak most a gyerek kapcsaj jutott eszembe... Koszi a valaszokat. Vegulis nyarom ugyis kimosnam, ugyhogy ha mosf kimosom jovo nyarig nem kelll. :)
2015. jan. 17. 23:13
7/7 porcukormókus válasza:
En nagy moso-masa vagyok, mindent kimosok, ami uj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!