Hogy lehet így leszoktatni a pelusrol?
Leszoktatni nem lehet, majd ha megérik rá, akkor lehet elhagyni a pelust... ő kérte, hogy vegyétek le? szól otthon ha pisilni kell? vagy csak akkor pisil bilibe, ha ráülteted?
Nyilván az az ideális, ha nem adod vissza a pelust, de én igen is adtam kislányomra ( 1 hónappal a 3. szülinapja előtt lett szobatiszta) bugyipelust, ha hosszabb útra indultunk ,s mondjuk tudtam, hogy nem egyszerű megállni ( autópálya, dugóba kerülés.... és nem zavarta meg, emiatt nem pisilt be itthon, ezért gondolom, hogy talán még nem érett a kisfiad rá... néhány hétig még később is volt bugyipelus bekészítve, s volt, hogy dugóban adtam rá, mert hiába szólt, hogy pisilni kell, kilátástalan volt a wc...
Komolyan nem értem!!!!!
leirtad leveszed a pelust akkor mi a bubánatos kisvöcsöknek adod vissza rá ha elmentek valahova. mielött elmentek megpisilteted és ha utközbe rájön az inger megálltok. ennek semmi értelme itthon nincs rajat ha lemnetek van rajta MINEK?
vagy ez vagy az!
teljesen megkevered a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!