Gyereked mennyi idős korától ivott pohárból? És hogyan szoktattátok rá?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 19:12
1/7 anonim válasza:
Nemrég próbáltuk ki, 14 hós. Tetszett neki, de még csak egy-egy kortyot iszik ki belőle, egyelőre csak játék, de annak remek :) Nagyon szereti.
2/7 anonim válasza:
A fürdőkádban kis pohárban adtunk vizet és ügyesen próbálkozott kb 1 éves kora körül.
3/7 anonim válasza:
2 hónap múlva lesz 2 éves a fiam és a pohárból ivást játéknak tekinti, direkt kifolyatja a vizet a szájából így még mindig nem tud pohárból inni.
4/7 anonim válasza:
1 éves korában kezdtük el a pohárra átváltást.
Tetszett neki nagyon , igy könnyen ment. Azóta csak pohárból iszik.
Most 2 éves.
5/7 anonim válasza:
4 hótól, feles pohárból adtam neki a vizet, nem ivott vizet semmiből sem, csak tápszert üvegből és ezzel "játékkal" meg tudtam itatni. Megtanult rendesen inni hamar, de csak kicsi pohárból, a nagyot elkezdi rágni még most is. 10 hónapos most, a csőrös poharat tudja használni, vagy én itatom feles pohárból.
6/7 anonim válasza:
A hozzátáplálás kezdetétől, soha nem ivott másból. Amíg nem tudott biztonságosan inni, elékötöttem valamit, hogy ne legyen csurom víz. 1 évesen már teljesen biztonságosan ivott pohárból, bár akkor még azt hiszem, én tartottam neki.
7/7 anonim válasza:
Csőrös pohárbòl 5 hònapos korátòl egyedül ivott, rendes poharat (nem füles) 18 hònapos korátòl használ. Nem szokattuk, egyszer csak levette az asztalròl a vizes poharamat, ès ivott belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!