Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan anyuka akinek a...

Van itt olyan anyuka akinek a gyerekenek gyakran van (volt) horgohurutja?

Figyelt kérdés

Sajnos nalunk alig kezdi el az ovit egybol az van, nehezen kiheveri, aztan ujra. Mitol lehet ez? Mar sok helyre vittem, de nem mondtak semmit. Allergia vizsgalaton is voltunk, mar kicsi kora ota tejallergias,fu-fa-felekre is az, de tartjuk a dietat ami a tejet illeti.

Aszma is felvetodott, de nem szokott annyit kohogni.Vagy ha igen akkor azt mondaj azert mert hatra csorog a valadek.

Nektek mit mondtak az orvosok?

2015. jan. 24. 18:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Van inhalatorunk Salvus vizzel szokott inhalalni, ezen kivul megy egesz ejjel neki a hidegparasito, amiben sos viz van.

O nem kohogott meg honapokig szerencsere ilyen nem volt. Most decembertol januar kozepeig volt egy ilyen kohogos idoszakunk eloszor, szaraz volt a kohogese, aztan elmult nagy nehezen, elg sok mindent kapott szegeny. De sokan panaszkodtak most az ilyen elhuzodo kohogesre. Nekunk horgohurut szokott lenni ahogy megy oviba 3. napra mar, ilyenkor kohog, de nem veszes. Inkabb az a gond, hogy sokszor lett belole tudogyulladas, amit csak rontgen mutatott ki, erre magas laz utalt, gyengen kohogott.

Kicsit elbizonytalanodtam most, mert ugy gondolom nekunk ez nem lehet aszma. egy orrmandulat is eltudok kepzelni, ami megakadalyozza, hogy a valadek follyon az orrabol. Egyenlore az orvosok sem tudnak semmit mondani.

2015. jan. 24. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekünk a kúraszerű sóbarlangozás (sószoba) és a sóslevegős készülék vált be nagyon: [link]

Utóbbi minden este ment, lefekvés előtt 1-2 órával bekapcsoltam és egész éjszaka úgy hagytam.

Néhány hét múlva látványosan javult mindkét gyerekem egészsége, de persze gyógyszert is szedtek, amikor szükséges volt.

2015. jan. 25. 08:49
 13/14 sandrachnologic ***** válasza:
A svabhegyen van fül orr gegeszet is, nagyon jo a doki, mi 3 hete voltunk nala, mert kozepfulgyulladasa volt a fiamnak. Ha ugyis oda jártok akkor esetleg egy kontroll időpontjában emlitsd meg, hogy orulnel ha ranezne a gyerkocre. 😊 egy idős pasi a doki, valami Peter, de nagyon profi.
2015. jan. 25. 13:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szepn kedvesek vagytok mindannyian.

Sobarlagba hova jartatok kedves utolso elotti valaszolo?

Nektek nem kerult szoba az orrmandula mutet? Nem szoktak ilyenkor horkolni a gyerekek.

2015. jan. 25. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!