Van itt olyan anyuka aki gyerekenek Ventolint irtak fel horgohurutra es nem volt aszmas?
Vettetek hozza keszuleket vagy orvos irta fel tamogatassal?
Segitett a horgohurutban? Hanyszor kellett naponta hasznalni?
Koszonom szepen!
igen,nekünk
olyan két év körüli volt a fiam,és általában két havonta volt neki hörghurut.mivel ilyen kicsi volt,megvettük neki a készüléket hozzá.Most már öt éves ritkán kell használni,de ha kell,akkor még mindig a készülékkel adom neki
napi 3-4 alkalommal kellett egy puff
természetesen segített.a ventolin azért jobb,mint a spiropent,mert azonnal hat,nem pörög fel tőle a gyerek,és kikerüli az emésztőrendszert,tehát nem terheli.én ventolin párti vagyok
Koszonom szepen a valaszokat!
Hogyan tisztitottatok a keszuleket es milyen gyakran?
SZia! ...bocsánat,kicsit értetlen vagyok :)
A kisfiam is kapott hörghurutra Ventolint,de nem vettünk hozzá semmilyen készüléket ...a doktornő mondta,hogy vágjuk le egy fél literes üveg alját,az üveget tegyük a szájára,és úgy fújjuk a Ventolint...nem tudom milyen készülék való hozzá.
Napi négyszer 2 puff,majd csökkenteni kell, fokozatosan. Nekünk nagyon bevált.
Koszonom szepen Mindenkinek a valaszt.
Kedves utolso biztosan jo amit mondott az orvosotok, igy legalabb nem kellett koltenetek ra kulon.
es hany napig kellett adnod a kicsidnek, arra nem emlekszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!