Van másnál is hogy gyerekének a váladék szinte kivétel nélkül "ráhúzódik" a fülére?
Múlt héten náthás volt,direkt kivettem az oviból mert tudom,hogy ott nem figyelnek rá,hogy fújja-e az orrát!
Itthon napjába többször szívtam neki,sóoldat plusz Nasopax!Gőzöltünk kamillateával rengeteget,infralámpával is napjába többször melegítettük arcát,fülét sb!Jött is rendesen a cucc,nem rakódott le nem lett színes az orrváladék,helyrejött.
Hétfőtöl már mehetett is oviba!
Erre két napja nem hall,tudom,hogy ilyenkoz azért nem hall mert a dobhártyája mögött ottmaradt a sürű váladék!(sajnos tapasztalatból ezt fül orr gégész is többször megerősíti)
Mit tudok ennél többet tenni??
Valamit nem jól csinálok amiért mindíg hallásromlás a vége??
Köszönöm a válaszod!
Most 4,5 éves.
3 évesen kivették már az orrmanduláját...sajnos úgy látszik nekünk nem hozta meg a változást!
Fül Orr Gégész ilyenkor mindíg látja,bemérik a hallását(kb 40-50%-os a hallása ilyenkr)mindíg zat mondja,hogy ha 1-2 héten belül is fennáll a hallásromlás akkor tubust tesznek be..de eddig még mindíg helyre jött a hallása.
De én azt szeretném,hogy egy-egynáthából úgy kitudjam kúrálni,hogy ne menjen a fülére!
pedig nagyon de nagyon odafigyelek,hogy mindíg alaposan le legyen szívatva.El vagyok keseredve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!