Most őszintén. Ti nem másztok falra a Dóra a felfedező szinkronhangjától?
Juuuj- az Elmo az tényleg nagyon gáz!! Csak egyetlen egyszer néztünk bele és a gyerekimnek nem is tetszett- de valami förtelmes nyávogás volt az egész- tényleg!! :)))
Nihao Kylan mese is az. :)
Hú,megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :D
Gondolom ez sem fog sokáig tartani,előtte a Barney és barátai volt a kedvenc,azzal nem is volt bajom,leszámítva,hogy néha olyan bárgyú dalok voltak benne, hogy ha nekiálltam énekelni bármit "kimegyek a konyhába,felrakom az ebédet,sallala" akármilyen dallammal,azt simán betehették volna.
Szerencsére jön utána a Ben meg a Holly,azt meg miattam üljük végig mert azt meg én csípem :D Ott tök édi gyerekszinkronhangok vannak.
Megnéztem amúgy, a Dóra szinkronhangja egy 28 éves csaj..Ezzel még nem is lenne baj, mert pl van az a magyar bábfilm,talán Süni és barátai a címe,Hernádi,Rudolf Péter, stb szinkronokkal és fenomenális. De ha ilyen szinten nem megy, inkább egy gyerek szinkronizáljon,mert így az egész élményt elrontja. Bár Dórán szerintem még az sem segítene :)
Lehet;) Ennyit hallok: umiumihumihu gumikuki bugyigumi
Azért örülök,hogy ezt nem kell néznem is :D
:)
Jaj, már a könnyeim folynak, kérdező:))
Ha lehetne, a Minimentőket kivégezném.... a teknős menne a levesbe, a kacsa a sütőbe, az hörcsögöt meg kinyírná a macska...
Esetleg hallgasd végig a Tutitu című angol nyelvű mesét. Ezek öt perces kis rajzfilmek, és öt percenként lezavarják a főcímdalt.
A Bubbi Guppik aranyosak, nagyon szépen megrajzolt és tanító mese, ráadásul akik szinkronizálják, tényleg tudnak énekelni.
Egy időben nálunk a Mickey egér játszótere volt a kedvenc. Sajnos, én hülye, letöltöttem 3 dvd-nyi részt, utána szidtuk magunkat a férjemmel, hogy tehettük ezt magunkkal.
Lol,jó kis leves lenne
Na most megnéztem ezeket a guppikat, volt benne egy 2 lábú ló a víz alatt ugye,a hátsó része halfarokban végződött.Pörgetem..egy búvárszemüveges halgyerek fáklyával a kezében? úszkált egy autóhoz.Még mindig a vízben,gondolom. De legalább a Dóra szinkronhangja nincs benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!