Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most őszintén. Ti nem másztok...

Most őszintén. Ti nem másztok falra a Dóra a felfedező szinkronhangjától?

Figyelt kérdés
Az egy dolog,hogy a hátamon feláll a szőr a kiejtésétől,de végigaffektálja az egész mesét.. 2 évesem szereti,hát esténként végigülöm vele,de mindig azon agyalok közben, hogy hogyan választották ki a szinkronszerepre..
2015. jan. 20. 22:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Juuuj- az Elmo az tényleg nagyon gáz!! Csak egyetlen egyszer néztünk bele és a gyerekimnek nem is tetszett- de valami förtelmes nyávogás volt az egész- tényleg!! :)))

Nihao Kylan mese is az. :)

2015. jan. 21. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Én belátom, hogy ez a mese tényleg kisgyerekeknek való, jóóóó szájbarágós... de engem is rettenetesen idegesít a hangjuk. Mondjuk ritkán látom mert a kisfiam inkább az autós-traktoros-vonatos meséket nézi de néha előfordul 1-1 Dóra is.
2015. jan. 21. 13:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Engem is rohadtul idegesít, de ami meg durvább az a Minimentők...hát az nálunk már tiltó listán van... :-)
2015. jan. 21. 15:07
 14/22 A kérdező kommentje:

Hú,megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :D

Gondolom ez sem fog sokáig tartani,előtte a Barney és barátai volt a kedvenc,azzal nem is volt bajom,leszámítva,hogy néha olyan bárgyú dalok voltak benne, hogy ha nekiálltam énekelni bármit "kimegyek a konyhába,felrakom az ebédet,sallala" akármilyen dallammal,azt simán betehették volna.

Szerencsére jön utána a Ben meg a Holly,azt meg miattam üljük végig mert azt meg én csípem :D Ott tök édi gyerekszinkronhangok vannak.

Megnéztem amúgy, a Dóra szinkronhangja egy 28 éves csaj..Ezzel még nem is lenne baj, mert pl van az a magyar bábfilm,talán Süni és barátai a címe,Hernádi,Rudolf Péter, stb szinkronokkal és fenomenális. De ha ilyen szinten nem megy, inkább egy gyerek szinkronizáljon,mert így az egész élményt elrontja. Bár Dórán szerintem még az sem segítene :)

2015. jan. 21. 15:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Jaaj,meg mi is jön még utána? Azt csak hallom vacsora közben..hogy azt éneklik, gumikuki.
2015. jan. 21. 15:10
 16/22 anonim ***** válasza:
:-D Szerintem a Bubi Guppikra gondolsz :-) Azt is imádja a kisfiam, ott egész elviselhetőek a szinkronhangok így Dóra után meg főleg. De például a minimentők az olyan mintha kínoznának.
2015. jan. 21. 17:16
 17/22 A kérdező kommentje:

Lehet;) Ennyit hallok: umiumihumihu gumikuki bugyigumi

Azért örülök,hogy ezt nem kell néznem is :D

2015. jan. 21. 19:55
 18/22 anonim ***** válasza:

:)

Jaj, már a könnyeim folynak, kérdező:))

2015. jan. 21. 19:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha lehetne, a Minimentőket kivégezném.... a teknős menne a levesbe, a kacsa a sütőbe, az hörcsögöt meg kinyírná a macska...

Esetleg hallgasd végig a Tutitu című angol nyelvű mesét. Ezek öt perces kis rajzfilmek, és öt percenként lezavarják a főcímdalt.

A Bubbi Guppik aranyosak, nagyon szépen megrajzolt és tanító mese, ráadásul akik szinkronizálják, tényleg tudnak énekelni.

Egy időben nálunk a Mickey egér játszótere volt a kedvenc. Sajnos, én hülye, letöltöttem 3 dvd-nyi részt, utána szidtuk magunkat a férjemmel, hogy tehettük ezt magunkkal.

2015. jan. 21. 20:04
 20/22 A kérdező kommentje:

Lol,jó kis leves lenne

Na most megnéztem ezeket a guppikat, volt benne egy 2 lábú ló a víz alatt ugye,a hátsó része halfarokban végződött.Pörgetem..egy búvárszemüveges halgyerek fáklyával a kezében? úszkált egy autóhoz.Még mindig a vízben,gondolom. De legalább a Dóra szinkronhangja nincs benne :)

2015. jan. 21. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!