Milyen Dóra a felfedező játékokat lehet kapni?
Figyelt kérdés
Sajna csak online számítógépes játékkat találtam. Esetleg mást is lehet kapni a piacon?
Köszi
2013. dec. 10. 17:53
2/5 anonim válasza:
Én is a jő éjt Dórát szerettem volna megvenni lányomnak, de a vaterán is csak egy van belőle, spanyol-angol nyelvű. Nem lehet már kapni sehol. De van több más Dóra baba is, és láttam Dóra hátizsákját is.
3/5 A kérdező kommentje:
Mit tud ez a baba? :)
Amugy lattam sok aktiv fuzetet, konyvecskeket, kirakost. Meg az is jo lehet.
2013. dec. 11. 09:19
4/5 anonim válasza:
Nekünk van
baba, kirakós kocka, puzzle többféle, társas, könyv (interaktív cd zenével együtt), sátor, világító-zenélő izé, hátizsák, Csizi, görkori, úszógumi.
Nem játékban van pléd, párna, pizsi, rucik, cipik, pohár, étkészlet, lámpa, ágyneműhuzat, függöny, fogkefe :)
90% brittektől rendelt. A lányom oda van érte nagyon, kicsiként a Fifiből volt ugyanez, csak sokkal többféle játékhoz hozzá lehetett jutni ugyebár. (kisautó, házak, interaktív kert, zenélős tévé stb stb)
5/5 A kérdező kommentje:
Ez igen :) jo kis gyujtemeny.
Priviben megirod nekem, honnan rendelsz?
2013. dec. 12. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!