Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most őszintén. Ti nem másztok...

Most őszintén. Ti nem másztok falra a Dóra a felfedező szinkronhangjától?

Figyelt kérdés
Az egy dolog,hogy a hátamon feláll a szőr a kiejtésétől,de végigaffektálja az egész mesét.. 2 évesem szereti,hát esténként végigülöm vele,de mindig azon agyalok közben, hogy hogyan választották ki a szinkronszerepre..
2015. jan. 20. 22:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Azt már csak Diego éneklésével lehet fokozni! A falat kaparom tőlük!
2015. jan. 21. 05:25
 2/22 anonim ***** válasza:
Én se csípem, de azt a napi egyet, amit néznek kibírom. Főleg, hogy nekem nem kell a tv előtt ülnöm :)
2015. jan. 21. 07:17
 3/22 anonim ***** válasza:
dehogynem rühellem :-)
2015. jan. 21. 08:33
 4/22 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon idegesít, de a majom és Diegó is.
2015. jan. 21. 09:11
 5/22 anonim ***** válasza:
Az elején nem zavart, de mikor már sokadszorra nyávogta végig a meséket, akkor már nagyon idegesített. De a többi mesével is így vagyok, pl kockásfülű nyúl zenéjét is rühellem már, de a Diégó, vagy Csizi hangja sem különb.... :D
2015. jan. 21. 10:01
 6/22 Vilcsianyuja ***** válasza:
Az első szériákban még normális gyerekhangú szinkronja volt, de azokban, amik mostanában futnak, egy förtelem. Pontosan ugyanazokkal a szavakkal tudnám leírni, mint te. Nem igaz, hogy egy felnőtt csak ilyen gyerekhangnak szánt szánalmat tud kipréselni magából. Legalább énekelni tud, mert azt meg az eredeti szinkronlány nem tudott... Igen, Diego se :) Az angol kiejtésről meg új topicot lehetne nyitni. Kitartás, az 5 éves lányomat már nem köti le, a tiéd is kinövi majd :)
2015. jan. 21. 10:32
 7/22 anonim ***** válasza:
Én már az egész mesétől kivagyok. Diegotól is. Sőt valami hasonló csak kínai is megy.. "nyihau" vagy ki a szösz. Kivagyok az összestől. :(
2015. jan. 21. 10:44
 8/22 anonim ***** válasza:
Jajj dehogynem. Esténként együtt szörnyölködünk a párommal, hogy milyen borzasztóan affektálva nyávog végig. Borzalmas, de sokszor már a mese egy-egy mozzanatára is kiakadok. Például amikor Dóra kedves megkéri a gyerkőcöket, hogy álljanak fel és dübörögjenek, zörögjenek hadd bosszankodjon a szomszéd. Nem értem miért kell ilyeneket tenni egy mesébe.
2015. jan. 21. 10:57
 9/22 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a majom kiakasztó, ahogy kiejti a száján: Dórááááááá.....
2015. jan. 21. 11:05
 10/22 anonim ***** válasza:

:D :D Nézzetek végig egy Elmo világa részt... megtudjátok mi az emberkínzás! :D

Egyébként a Dóra is nagyon nyávogós, de azt szerencsére az én gyerekeim valamiért nem nézik.

2015. jan. 21. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!